Updated wordpress to 5.1.1

By tom9499, 24 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 20 days ago
1. The system just upgrade wordpress to 5.1.1 2. Page builder plugin 2.4.9 has been running before 3. After the upgrade, I need to edit the block page. I could not find page builder menu on the page at all. Anyone please suggest what I suppose to fix this. Best Regards, Tom.

Image Vertical Issue Too

By nycbrook, 21 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 20 days ago
I have this issue too where the image widget and general alignment is terrible. Very sad about this as I had a particularly busy day on my website and potential customers saw a terrible looking design. I understand these things can happen I am just hoping it gets sorted out soon.

Distorted image

By Zac Wong, 21 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 21 days ago
Hi all, Recently when i went into my website, i realised that all images were deformed vertically. I am using siteOrigin pagebuilder and im not quite sure what’s happening weblink: https://ananticsapien.com/scandinavia/uppsala/ some pointers 1. am very new to website building 2. no updates found for siteorigin 3. did not change any plugins 4. doesnt seem…

Mobile navigation menu overlay

By thmin, 2 months ago. Last reply by Alex S, 21 days ago
Hi, In addition to this thread (https://siteorigin.com/thread/slider-widget-navigation-controls-visible-on-mobile/), I´ve noticed that the dots from mobile navigation are overlaying on the mnobile menu. So you will see the dots inside the menu what should not happen. How could I fix this?

Create row programatically

By Linuzitac, 23 days ago. Last reply by Alex S, 21 days ago
Let’s say i’m creating a widget which will list posts in a grid. What is the best practice for this? Usually i use for example bootstrap or other framework in my theme which i can use, but is it possible to use the layout builder to programatically create rows and cells? One thought was to…

Bug Issue: Vantage’s Post Loop stopped working

By krousen56, 24 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 21 days ago
I updated Vantage theme to version 1.10.1 and the Post Loop stopped working when you set the Post Query’s Taxonomies to any category. The Post Query tab does show the correct number of posts, but the post loop widget can’t find any. I tested several different configurations, like using different post types or not adding…

Video Doesn’t Play On Mobile Devices

By Chris Hannon, 24 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 21 days ago
I have built a site (lookingglass-foto.com) and I am using the Hero Image widget to embed and display a background video that is hosted on YouTube. The video works fine on laptop/desktop, but it does not work on a mobile device. I don’t see any settings that pertain to the display of videos on mobile…

Siteorigin Styles not loaded

By anjenehm, 23 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 21 days ago
I got the problem that the source css files from siteorigin are not being loaded. When i activate a other theme style are beeing added to every row and column. I never had loaded css styles form my header.php in my template folder. Is it a new way to use siteorigin? Or did my template…

Vantage and BuddyPress

By newtravels2020, 22 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 21 days ago
Hi, I created a social medium with vantage. But I tried to see the activity stream, there’s a blank page. With other theme like Shapely or 2019, there’s an active page. What should I do with my vantage theme ? It’s urgent.

Hero – Hide navigation buttons

By MikeDrum, 22 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 21 days ago
Hi, Is there a way to hide the little navigation buttons in the hero slider please? I found this thread with some CSS Hero – Hide little navigation buttons when more than one frame? But like the guy says in there, the code doesn’t work. Thank you.

Server 500 error on widget screen

By mlg, 24 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 21 days ago
Hi, I see the following error when using the site origin editor. In the side panel where the attribute widgets are I see a 500 error message instead. This just started happening. How can I fix this please.   Here is a screen shot of the error message: https://flic.kr/p/RUt5UP Thanks, Monica

Error on Instagram Browser SiteOrigin Hero

By Tomas Jeannot, 24 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 21 days ago
I have a problem with the hero siteorigin. Everything is fine if we open the web www.festejemosjuntos.com directly from chrome. Now if I link my page from instagram the top slider is broken. You can not see anything, but if I minimize the web and instantly return it to it, load the images. Take the…