Consultant Pack Installation fails

By Ceven, 1 day ago
Hello, I am trying to install the Consultant pack, but although the load seems to work correctly, I do get an error “That page can’t be found” when I go to the site. Widgets and plugins seem to be there, but there is no page loaded. Can you help? Thanks, Ceven

Sydney Image Widgets No Longer Working

By kate_tully, 13 days ago. Last reply by Alex S, 1 day ago
Hi, The image widgets on our site are no longer working – we are operating with the Sydney theme and have had no issues in the past. I am not sure what is causing the issue, but we have lost all images, links, and content on several of our pages – including the following: www.ohlingerpublishing.com…

Page Builder – Fatal error

By Raad Gul, 5 days ago. Last reply by Alex S, 1 day ago
Hi i have installed page builder on my wordpress to design my pages. But its not working now. Its giving the error mentioned below: Fatal error: Call to undefined function siteorigin_panels_start_style_wrapper() in /home/tenthirty1/fbcbirmingham.org/wp-content/themes/pneuma/includes/page-builder.php on line 330 Please check this issue….

“more” don’t work in PageBuilder editor

By Renato Gelforte, 7 days ago. Last reply by Alex S, 1 day ago
Usually, if I insert “<!–more–>” in a post after a certain number of characters, I will get a short text showing those characters into my homepage for each of the last 5 posts. This is working fine if I use the ordinary WP posts editor. If I choose to use PageBuilder for a post composed…