Home>Support>Theme Corp

I can’t update any page created with Siteorigin Builder

By Kristy Cuervo, 1 month ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 month ago
I Installed yesterday Siteorigin theme and plugins: SiteOrigin Corp Page Builder by SiteOrigin SiteOrigin CSS SiteOrigin Widgets Bundle I’re just begining with my first page since yesterday and everything were fine; but today when I tried to continue, saving the new version of my first page, pressing the Update button, WordPress bring up this page…

Conflict with plugin Page Builder by SiteOrigin

By Indo French Hub, 2 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 2 months ago
Website: indofrenchhub.com Theme: SiteOrigin CorpVersion: 1.20.2 Page Builder by SiteOrigin Version 2.29.5 This morning the website stopped working. Shifted the site to a staging site (provided by the Hosting Service Provider) https://indofrenchhub.staging.tempurl.host/ All plugins were deactivated and the website was working. Then 1 by 1 – activated the plugins until activating Page Builder by SiteOrigin…

Button Functionality Stops When Using Header Overlap

By Alan_B, 2 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 2 months ago
I’m using the SiteOrigin Corp theme. I have a page that has a Siteorigin Button widget (right aligned) in the very top row of the pagebuilder. The button displays on the right hand side under the header menu. (all good so far) The button links to another page on my site and functions correctly. If…

Iframe height not 100%

By Indo French Hub, 4 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 4 months ago
Hi I want to insert a sign-up form from Zoho CRM for capturing new users. The Iframe Code is… However, the form does not appear with full height when displayed. The website is being developed on a staging site right now. https://indofrenchhub.staging.tempurl.host/#contact2 Theme: Corp

Corp translation file

By enf, 5 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 5 months ago
Hello I installed Corp theme and using WOrdpress i italian language, cant understand why all the components of the theme (backend and also front end) are not being translated automatically in italian, am I missing any setting? thank you

Bug report

By Tony Lewis, 7 months ago. Last reply by Aaron Evans, 7 months ago
I just updated my plugin and noticed a small annoying bug. All the button on my website with an icon which is aligned right, now appears in the wrong place and makes reading the button text really hard. You can se it on my website here: https://www.wilsonandlewisphotography.com/wedding-photography Anyone know how to fix this? Thanks in…

Error theme corp con plugins Widgets Bundle

By ENZO MENESES, 8 months ago. Last reply by Aaron Evans, 8 months ago
Hola ayuda estoy utilizando el theme Corp y al momento de activar plugins Widgets Bundle esto me bloquea la personalizar el theme mostrandome el siguiente mensaje. “Error Interno del Servidor El servidor encontró un error interno o una mala configuración y no pudo completar su solicitud. Por favor comuníquese con el administrador del servidor a…

Blurry prodcut images – Corp theme (non premium)

By gbsso, 8 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 8 months ago
Hi, My product images are blurry. I have downloaded and run the regenerate thumbnails plugin. I have deleted and reuploaded the images. Nothing I can find about this issue relates to the settings in woocommerce 8+ In dev tools I see where the product images are being loaded at 300px, then apparently stretched, but I…

Hero image margin

By andy750, 10 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 10 months ago
Hello, I’m using the SiteOrigin Hero plugin on the Corp theme. I keep getting a margin across the top of the screen, above the Hero image. I can’t seem to figure out what’s causing it, I’ve looked through all my settings and custom CSS, and have searched around on the forums here. I’m also using…

Main Menu Color

By Jessi Webb, 10 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 10 months ago
Hello, I’m using the Corp Theme and have a light colored image as my home page banner. The menu color is white, so it doesn’t show up very well. I’ve changed the Link Color under ‘Customize – Theme Settings – Navigation’ to #000000, but that only seems to change the color of the links in…

No search result

By jan.rok, 11 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 11 months ago
Hi, I use SiteOrigin Corp Theme, search icon in header menu (standard settings in appearance -> theme settings -> navigation -> Menu search enable) and search widget in footer. I have multilanguage website (with Polylang plugin) too, primary language is Czech, secondary English. With primary language search works ok. I have problem with search in…

siteorigin css refused to connect

By Lyndelle McMillan, 1 year ago. Last reply by Lyndelle McMillan, 1 year ago
Hi, I am trying to implement a content security policy and am in the stage of gathering data for it. During this process I noticed siteorigin css displayed “kbagroup.com.au refused to connect”, when I tried to launch the visual mode. Any clues as to why this may have happened and is it just pure conincedence…

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More