Origami Sidebars

By Ingrid Guillermo, 5 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 5 months ago
Hi! I use Origami at tina.ingu.se. Want sidebar but it wont work. have red the support and Default doesnt work. Dont want to adjust in php. Prefer css and html-code

Origami Theme post summary

By abregof, 8 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 8 months ago
Hello everyone, I’m having troubles getting the post on the Origami theme show a summary of a post that renders on a separate blog page. When I’m creating the post, I add a read more section but it doesn’t hide the rest of the text. Here’s a sample of a post I’m having issues with.…

Menu problem with Origami

By Bobgates, 10 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 10 months ago
I’ve started to build a website with the free version of Origami. The Gallery is visible on the Mac I used to prepare the website but does not appear on my iPad or iMac or iPhone.The word ‘Gallery’ appears but not the dropdowns. There are three pages of images on the site (www.bobgates.uk) but none…

Site identity disappeared

By Kenners, 11 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 11 months ago
Hi, I’m using Origami for the first time. I had completed the site identity fields which displayed perfectly. Then I added a header image and the site identity text disappeared. Would the image be too big? My website is Linda Kennedy Photography Thanks in advance for any advice L x

Origami Theme Blog Posts comment form not showing

By Dlyn, 1 year ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 year ago
using origami theme and I cannot get comments to work on blog posts. Setup is as follows Static Home Page Separate blog post page Comments turned on for individual posts Comments turned on under settings -discussion- people allowed to comment on new posts Comments turned on for blog post page I turned on comments for…

Premium Origami footer problem

By Niko Cobben, 1 year ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 year ago
Somehow the widget “links” doen’t show up anymore in the footer of my Origami theme. I cannot find the reason why it has disappeared. All the latest updates are installed. Does someone knows a sollution?