ShapingRain Inbound theme upgrade v2.15.0 Page Builder not working.

By David De Smedt, 2 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 2 months ago
Using ShapingRain Inbound theme, after upgrading to Version 2.15.0 … when I import or create a new themed page: the page builder displays correctly. After publishing the page goes into normal editor mode and the page builder has disappeared. Initially I had als upgraded to WordPress 5.8.1 and I thought that was the issue. After…

so-widgets-bundle-1.25.0.zip

By Reinout Baeckelmans, 2 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 2 months ago
Hi there, Just to tell you “”so-widgets-bundle-1.25.0″” (only this new version: 1.24.0 & 1.23.1 are doing fine) gives an error when language is set to “”nl-BE”” in WP. This results in a critical error in WP. Greetz from Belgium. Nice work BTW (not being sarcastic ;-) Reinout

SiteOrigin Widgets Bundle breaks my gallery

By mysupersite, 2 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 2 months ago
Hi! By an unknown reason for me – SiteOrigin Widgets Bundle breaks the gallery of my theme. I have a properties website and after latest updates – the property gallery layout breaks: https://bulgarianrealestates.com/property/2-bed-apartment-for-sale-in-sunny-beach-resort-bulgaria-2/ Also the Featured widget doesn’t work. After I turn off the plugin all is back to normal, but all the other pages…

Missing images and buttons

By Núria Serrat, 3 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 2 months ago
Hi, I enjoy PageBuider and Widgets Bundle but something is not working since last updates in my site. In some pages I can´t see my background images in features or I can’t see the buttons. All is ok in preview mode. Some exemples: In http://veinsvistalegrecarme.cat/festa-major/ the images are missing and in http://veinsvistalegrecarme.cat/xerrades/ are missing the…

position: sticky being displayed as an error message

By Davina Bookbinder, 3 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 3 months ago
So just a weird anomaly I noticed with two attributes. Both the “position: sticky” attribute and the color: rgb(0,0,0,0) attribute show up as unexpected values in the plugin. To be clear, it still definitely works, but for position it expects relative, absolute, fixed, or static even though sticky is a valid CSS position property now.…