MetaSlider Bug

By Nicolai Rahdarian, 27 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 26 days ago
Hello We are experiencing a little bug om our Metaslideres, the bug disapears when we deactivate the Pagebuilder plugin, but so does our layout ofcourse. I have been in touch with the MetaSilder LCC company and have tried seraval thing without succes. The issue is, when a page with a MetaSlider on it starts up,…

Various syntax errors

By Ross Ishikawa, 27 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 26 days ago
My machine crashed in the middle of updating my plug-ins. Now I am getting various syntax errors with SiteOrigin files. So far siteorigin-panels.php and styles-admin.php show errors. My programming knowledge is nearly non-existent, and I have no idea how many total files are affected, but I suspect if I could reload the plug-in it might…

Creating a Image Button

By anrehman, 1 month ago. Last reply by Andrew Misplon, 29 days ago
We’re using the Trade theme and SiteOrigin Page Builder along with the premium addons. I’ve created 2 columns in 1 row and I’d like to equally split the row into 2 big buttons directing them to our videos. I can create the buttons but I want to add a hover effect so that when the…

Visual Editor not working

By christinejones, 1 month ago. Last reply by Andrew Misplon, 30 days ago
Hi, I’ve just created a new page for my website using the SiteOrigin page builder and visual editor. I’ve created the page no problem, but when I try to go back into the visual editor to make changes it just gives me a white screen with the date and time on it. I’ve tried going…

Page Builder tab Blank

By justinbmiller, 1 month ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 month ago
I’ve taken over a site that was recently built with the Site Origin Page Builder tool. I’ve moved the site over to a staging environment and updated WP and all plugins. When I go to edit a page, I’m presented with the 3 buttons at the top that are in the basics tutorial: Visual, Text,…

Background parallax size

By nanci theevildesigner, 1 month ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 month ago
Hello, I tried to add some parallax background to a row, with a text widget on it (with white background) and it looks perfect on Chrome, but it acts like a 2 columns row (image and text) on Safari and mobile. Is there something I can do to have a parallax background kinda everywhere? Thanks!

Images not updating in live view

By marybk, 1 month ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 month ago
Confirmed Sponsors On this page, I’ve added 1 logo to the “Silver Sponsors” (total 3) and 1 more to “Supporters” (total 4) but none of those updates are showing up. They are all appearing as normal in the preview but the live view is not updating