my blog page does not respond to change

By Rachlaure Mahouti, 8 days ago. Last reply by Alex S, 3 days ago
hi, for a week now i can’t update my blog page. I had an issue with the storage but i have upgraded my space. but the issue is not fixed. i am able to make change to my other pages but the blog will not accept any except the sidebar. I would like to add…

Vantage Premium – Blank Page on “Posts” Page

By Amanda, 4 days ago. Last reply by Alex S, 3 days ago
Hi – I have Vantage Premium. I’ve used it before with no problems. On the site I’m currently working on if I make a page my “posts” page, it is completely blank. I’ve tried different making different pages my “posts” page, with the same result. I’ve tried reinstalling the theme. I’ve tried deactivating all plugins.…

Updated plug in caused fatal error?????

By seahorsewhisperer, 4 days ago. Last reply by Alex S, 3 days ago
I’m new to wordpress and to siteorigin. However, I keep being told that the pagebuilder is what is holding me back and causing me problems. I love the pagebuilder and was getting ready to pay for premium. However, I can’t have my site going down all the time due to issues. Tonight, I was prompted…

Menu Bar overlay on Corp theme

By Brodiebartlett, 8 days ago. Last reply by Alex S, 3 days ago
I am trying to have my hero image overlap my menu header as it is show in the themes demo image, i have serched this site for help and read through the documentation. Can you please help. Thanks,

Translate the blog page titles (month/ tag/ category)

By budelski, 3 days ago
I am trying to translate the page titles (month/ tag/ category) of the archive/ tag and category blog pages but I can not find this anywhere. I have looked in Loco translate in the North theme and my North child theme/ WordPress/ Plugin pages, but can not find it. Hope you help me out with…

Unwind- first post shows up in tablet form

By quenandr, 9 days ago. Last reply by Alex S, 4 days ago
Hi there, I just switched my existing but still new site to the Unwind theme and all was going well. But I just published my first post under this theme and something strange happened. That particular post shows up (on my Mac) in a sort of generic WP look rather than the proper theme appearance…

Need serious help please

By GTint, 4 days ago
Hi Guys. For some reason my site is going haywire. www.getinted.com.au I cant log in through wordpress to see whats going on in the back end? I don’t know what to do? Please help. Cheers. Mitch.