Site broken after update

By dmbagg, 2 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 2 days ago
I have tried to uncheck the Content Cache enabled box and cleared the site cache, but to no avail. There is an error message that is hidden by the menu bar. line 344 is mentioned. I have gone through and disabled and then enabled all plugins one by one, and get the error everytime. I…

Theme SiteOrigin North BuddyPress

By willibeech, 7 days ago. Last reply by Alex S, 3 days ago
I very much like North, but it doesn’t layout BuddyPress elements very well especially on a mobile device. Are there any suggestions for configuring the CSS to layout the BuddyPress and BBPress elements more elegantly. Has anyone done this? Thank you.

North theme update?

By softwareprofs, 9 days ago. Last reply by Alex S, 3 days ago
I really like the North theme but after building a site for a client with unwind I realised it has more features such as the ability to add social media icons with more header options, more options to format the blog page, and separate sidebars for shop and blog etc. I am torn as I…

Having problems with Polylang plugin

By Chris Kayonga, 6 days ago
I need help with the Polylang plugin on my site www.kasakim.be I duplicated the home page & made the necessary changes to French & also add the language switch buttons on the menu. I have 2 problems: 1) I cant save any changes made to my french page 2) When I do switch to the…

Payment Gateway Not Posting Back (WooCommerce)

By Marc Lotter, 15 days ago. Last reply by Marc Lotter, 11 days ago
HI There, we are useing the Free Norht theme (pending purchase if this works) and noticed that when a payment gateway (we tried several) posts back to North Enabled theme running WooCommerce. Using a a non SiteOrigin theme worked perfectly. We were just wondering if you are aware of this issue. ;) Version Tested: WooCommerce…

Woocommerce error

By danne, 16 days ago. Last reply by Alex S, 11 days ago
Hi, Checked my error_log file and discovered it was flooded with this message: [07-Nov-2017 20:18:55 UTC] The The “add_to_cart_fragments” hook uses out of date data structures and function is deprecated since version 3.2.3. Replace with woocommerce_add_to_cart_fragments. Using North theme v.1.3.23. Theme related? /Daniel

Site Pack doesn’t appear after installation

By MiquelGirones, 23 days ago. Last reply by Alex S, 18 days ago
Good morning! I installed the Consultant plugin following steps on the website. Installation is complete and succesful. I go check the results in my wordpress and see that there isn’t anything -completely empty website. Shouldn’t it appear the full pre-built website so that then I can modify the information and done? How can I solve…

How do I hide Product Tags?

By Multimastery, 29 days ago. Last reply by Alex S, 23 days ago
Hello, I am using the North theme and wondering if there is a way to hide product tags from showing on the product pages. I just would rather for them not to be there but yet I still would like to add tags for the SEO benefit.

Accelerate Mobile Page by preventing to load images

By Stefan, 30 days ago. Last reply by Alex S, 25 days ago
Hi! As my my site is taking too long to load on mobile devices, I want to prevent it to load some images on mobile devices. I already found a few ways to HIDE it, but that doesn’t increase the loading speed, because the images are still loaded, but just not showed. My site: dodox-automobil.de…

Consultant Site Pack import no pages

By Kilburn Abrahams, 1 month ago. Last reply by Alex S, 30 days ago
Hi Support I am using the latest version of Consultant Site Pack with nginx and WP 4.8.2 AU. The importer completes without no problem, but there are no pages are created/imported so I cannot see the website. Weird, is I tried this a few months ago and all worked fine, but that was with 4.7.5…

Hero Widget. Buttons section not working

By lmk83, 1 month ago. Last reply by lmk83, 30 days ago
Good morning, I recently updated my SiteOrigin Widget plugin on 4.8.2 using North theme and Hero Widget is not working on ‘Buttons’ design. I.e. When I add/edit a button in hero frame, I can not change button icon, add a post link on ‘Destination URL’, and Design Layout seems to be broken and it doesn’t…