Pagebuilder Call-to-Action Title Text and Button Display Error

By Tanya1, 7 years ago
I’m testing out your products (first-timer) and I noticed that the call-to-action widget feature of your Pagebuilder doesn’t display properly when the button and title text are used at the same time. I can’t even type one letter for a title or subtitle, much less an entire word, because the button is sitting directly ON…

list of active widgets?

By cdillon, 7 years ago. Last reply by cdillon, 7 years ago
Is there a way to get a list of widgets used? I have a plugin that conditionally loads styles and scripts when a widget is active using the the WordPress function, but that returns false since the widget is not in a sidebar. And/or is there a global variable to indicate when we’re on a…

Widget Bundle plugin : style changes

By Maël Shanti, 7 years ago. Last reply by Andrew Misplon, 7 years ago
Hello ! I drop a new post here because, though I found out how to add my widgets above and under my post content, I have three new problems to deal with. I am running the last WP version and my website is http://www.maelshanti.com/ Here’s a screen to show you my problem : [img]http://nsa33.casimages.com/img/2014/08/16/140816081415784494.jpg[/img] (Link…

Page Builder overides Visual

By Derek Neece, 7 years ago. Last reply by Andrew Misplon, 7 years ago
It’s come to my realization that I have not been able to save my alt tags because of a conflict between Page builder and Visual editor. Example: If I add alt text to my image in visual and save, it doesn’t show up. I can only add an image successfully using Page builder, but it…

pagebuilder lost fields after update

By Alexandra Widerström, 7 years ago. Last reply by jeffrey9896, 7 years ago
After WP latest update some fields of my content are gone from my pages. Some pages lost there text widges, some there pitchers and some link doesn’t work as before . How can this be fixed? /Alexandra URL: http://foretagsammakvinnor.info/malins-skaparbyra/

Features Widget Disappears

By Vir Delgado Dc, 7 years ago. Last reply by Andrew Misplon, 7 years ago
Hi, I’m having problems with the widget Features. I’m using Page Builder, and every time I add a Features, when I click ‘update’, the widget disappears. I don’t know what I am doing wrong… In plugins> siteorigin everything is ON. Oh, could it be because I am using a theme that does not belong to…

Social Media Icons Do Not Appear When Using Vantage Social Media Widget

By ChampionHyena, 7 years ago. Last reply by Andrew Misplon, 7 years ago
I’m attempting to use the Vantage Social Media widget on a WP site using the Vantage theme, and no icons appear no matter where and how the widget is used. On the public URL provided, I’ve even titled the widget (currently sitting in the footer) “Social Media” to denote where it should be. URL: http://wpdev.indmta.org/

Problem icons

By Manuel Garibaldi, 7 years ago. Last reply by Andrew Misplon, 7 years ago
Hello, I have a problem I can not solve. I created a new website and I need to insert icon “pet” icon and “wheelchair”. Unfortunately in the list are not present. Obviously, the format must be the same as those already present. I tried using the widget “site origin button” but are not the same…

hyperlink animated images

By Geert Baven, 7 years ago. Last reply by Andrew Misplon, 7 years ago
Hi, thank for this excellent plugin. I have a question about te animated image feature. Is it possible to insert a link to a page or post in this widget? URL: http://strikingconcepts.nl

Page builder loading

By kbridge, 7 years ago. Last reply by Greg Priday, 7 years ago
I pasted code into a text widget in page builder and it screwed with my home page so I tried to go back and edit it but when I went to Page builder and it just had the loading icon spinning. I have tried to delete the plugin and reinstall it and i have also…