widgets are overlapping and not displaying correctly

By Dan Gleason, 7 years ago. Last reply by Andrew Misplon, 7 years ago
Hi, I’m using the basic Moesia theme with the pagebuilder plugin for every page of my site. It was working fine for weeks, then this morning widgets started overlapping and spreading across the page, as if it’s misreading the pixel width of the screen. Here’s an example: http://radicalchoicesllc.com/the-team-v2/ On this page, there is an empty…

Page Builder Collapsing After Page Load

By Sam Solomon, 7 years ago. Last reply by Andrew Misplon, 7 years ago
Good Morning, Yesterday I noticed that the Page Builder plugin started having issues. Upon initial load of an edit post or page the PB section of the site seems to be loading, but when the page finishes it collapses. All I see now is—Word count: 4860 Last edited by srs0001 on October 8, 2014 at…

Page Builder Issue

By Scott Brown, 7 years ago. Last reply by Andrew Misplon, 7 years ago
I have SmartMag theme installed, which came packaged with SiteOrigin PageBuilder v1.3.7.1-mod. However, this has stopped working. Pagebuilder itself still works, and I am able to add rows for example, but when i try to add a widget or block, these are not clickable, and therefore I cannot add them to the page. I thought…

PageBuilder’s tab not being displayed

By Matteo Polli, 7 years ago. Last reply by Andrew Misplon, 7 years ago
Hi, I’m having the a problem on my Page Builder Version 1.5.3 with WordPress 3.7.4 not being displayed in the page’s editor. The strange thing is that if I try to Crtl+F “Page Builder” I see “1 result” but then I can’t find it so maybe the browser can “see” the tab while using the…

Blog Layout

By optimized, 7 years ago. Last reply by Andrew Misplon, 7 years ago
How do I get the blog layout to have the same colors as the other pages on the website? URL: http://optimizedpanama.com/axhansell/news/

Pre Built Layouts

By optimized, 7 years ago. Last reply by Andrew Misplon, 7 years ago
The brush icon in the toolbar to bring up the pre- built layouts interface is not appearing in my admin I would add a screenshot but it does not seem to be available. How do I make it appear? I am on the latest version of wordpress and page builder Thanks, URL: http://optimizedpanama.com/axhansell