Home>Support>Technical

Post Carousel Not Fully Responsive

By Jupiter1955, 8 months ago. Last reply by Alex S, 8 months ago
I have two Post Carousel blocks side by side in a two column arrangement. I want only a single slide to show in each at any time. My images are 500px x 300px. I have set the Feature Image size to Medium (500×300). This all works fine on a desktop but on a narrow mobile…

Installation issue of SiteOrigin Page Builder

By Simon Connell, 9 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 9 months ago
I cant install SiteOrigin Page Builder I navigate to Add New Plugin .. I search for it by keyword .. its is found .. I click Install Now. The Install fails with this long message (It seems its says Destination folder exists the end … but I don’t see the Plugin …) Installation failed: function…

Siteorigin & WPML String Translation

By Christoph, 9 months ago. Last reply by Alex S, 9 months ago
Hi, I have a problem with the pagebuilder and WPML String translation. I created costume widgets for my site. Therefor I used WPML String translation for some fixed phrases like echo __(“MEHR LESEN”,”MyText”); in the render.php Strings in WPML are all registered in the wrong language. They are registered in english, altough prime language is…

Corp and Unwind PHP 8.1

By enf, 9 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 9 months ago
Hello I m using these two themes on my websites. My hosting is forcing to upgrade the php version to php 8.1 Before doing this I would like to be sure that your themes are compatible with php 8.1 version. Could you please confirm it? thank you best regards

The /wp-admin/siteorigin Url doesn’t work for Bitnami WordPress Multisite

By Wee Sritippho, 9 months ago. Last reply by Alex S, 9 months ago
Hello, I’m attempting to utilize the SiteOrigin Widgets Bundle with Bitnami WordPress Multisite. However, I’ve encountered an issue where the /wp-admin/siteorigin URL fails to load after activating the plugin. Here are the steps I followed: 1. First, ensure that Docker and Docker Compose are installed on your system. 2. Download the docker-compose.yml file from this…

Error siteorigin-panels. Query Delete From wp_options

By Luigi Felici, 9 months ago. Last reply by SiteOrigin, 9 months ago
Hello, I can’t find a way to fix this database error for the Query below, can someone help, thanks. Plugin: siteorigin-panels …Query: DELETE FROM `wp_options` WHERE `option_name` = ‘_transient_timeout_feed_mod_2dd0202377a060f0df35cceaacc2c13c’ …Caller: add_option() wp-includes/option.php:693 set_transient(‘feed_2dd0202377a060f0df35cceaacc2c13c’) wp-includes/option.php:1001 WP_Feed_Cache_Transient->save() wp-includes/class-wp-feed-cache-transient.php:83 SimplePie->init() wp-includes/class-simplepie.php:1564 fetch_feed() wp-includes/feed.php:832 wp_widget_rss_output() wp-includes/widgets.php:1575 wp_dashboard_primary_output() wp-admin/includes/dashboard.php:1605 SiteOrigin_Panels_Admin_Dashboard->dashboard_overview_widget() wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/admin-dashboard.php:68 do_meta_boxes() wp-admin/includes/template.php:1443 wp_dashboard() wp-admin/includes/dashboard.php:271

Cross Domain Copy Paste

By Przemyslaw Gamdzyk, 9 months ago. Last reply by SiteOrigin, 9 months ago
Hi I wanted to use the Cross Domain Copy Paste option. I did everything in the instructions, granted permissions on each page. I copy on a row on page A and paste on B and it doesn’t work. What am I doing wrong? Thank in advance.

Bug report

By Tony Lewis, 9 months ago. Last reply by SiteOrigin, 9 months ago
I just updated my plugin and noticed a small annoying bug. All the button on my website with an icon which is aligned right, now appears in the wrong place and makes reading the button text really hard. You can se it on my website here: https://www.wilsonandlewisphotography.com/wedding-photography Anyone know how to fix this? Thanks in…

Blurry prodcut images – Corp theme (non premium)

By gbsso, 10 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 10 months ago
Hi, My product images are blurry. I have downloaded and run the regenerate thumbnails plugin. I have deleted and reuploaded the images. Nothing I can find about this issue relates to the settings in woocommerce 8+ In dev tools I see where the product images are being loaded at 300px, then apparently stretched, but I…

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More