Images don’t show on Safari or iPhone

By Dominik Graf, 3 days ago
Hi there I am building a site for creating leads. You can see it on www.topkkvergelich.ch The Problem is that under Safari and on my iPhone the immages don’t show. In Firefox all works normal… The images are inserted after the text in SiteOrigin Editor Can you give me some advise why this happens? Thanks…

nice names for post loops

By ThemeBuddies, 7 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 3 days ago
I am trying to use the post loop widget to build some pages. I think it would work fantastic. One issue I have is with the naming convention. loop-content.php would show up in the post loop dropdown option as loop-content.php. Is there a way to give it a nice name so it could say “Single…

Siteoriginal Features

By thecontentconsultant, 3 days ago
Hi – I am creating a section on a page for the services I offer and am using the SiteOrigin Features widget to do so. However, as I am offering 4 services, it moves one of them to the next line but doesn’t centre it so it looks a bit odd..see image for reference View…

Removing Space Below Header on “About Us” Page

By Chris Hannon, 6 days ago. Last reply by Alex S, 3 days ago
Can anyone tell me how to delete/hide the white space between the header and the Hero image, as seen on the About Us page at http://www.dev.fleurdelismarketing.com/marketing/about/? I had a similar issue on the Home page of another ste and it was resolved by adding some Custom CSS, as follows: .home .entry-header { margin: 0; }…

HTML Tags for Menu Items

By bonusacademy, 8 days ago. Last reply by Alex S, 4 days ago
Hi! I am using Vantage and a font that doesn’t have “bold” option. However, when writing content, I can make it bold with html tags (I mean like a word). I need to do that for menu items too. Could you help? That would be awesome!

https://texasnativeprivatetours.com/wp-admin/post.php

By jeannie, 14 days ago. Last reply by jeannie, 4 days ago
Just started happening that when I go to preview changes in page which is home (wordpress theme weaver xtreme plus) I get a blank white page with https://texasnativeprivatetours.com/wp-admin/post.php or a fetal error message. When I deactivate the plugin the preview works. How can I fix this problem? All other pages show up in preview just…

masthead image not linking to home page

By salonprop, 4 days ago
Hi, I’m using the theme Vantage and set up the masthead with an image. Sadly, somehow when I did that I lost the ability to click on the masthead to return home. I having the same image on every page and while I have the “home” menu button, it does seem counter-intuitive to not have…

Another translate problem (Vantage Theme)

By VRx Piotr, 10 days ago. Last reply by Alex S, 4 days ago
Hi, Sorry for my english. I’ve made vantage-child theme, made .po and .mo files transleted text and uploaded to languages folder child-theme folder (vantage-child). But my “Posted on” and “by” does not change. Still in english. Some interesting thing that “Seach” in Main menu is translated. Something is wrong. mysite: http://optimumcarcare.pl/detailing/projekty/ my functions.php child theme…