Image Grid Not Working

By NextGenMrkt, 1 month ago. Last reply by Alex S, 1 month ago
Hello! My image grid just randomly stopped working on my site. If you head to nextgenmrkt.com/results there is supposed to be an image grid underneath client success stories, and it just isn’t showing up. Do you have any idea why this could be, and can you help?

Contact form checkbox is not working – result isn’t coming through

By Naomi Sandercock, 2 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 month ago
Hi, I’m using the SiteOrigin contact form widget for my company’s website. The web form itself works fine and the messages are coming through. However, I’ve now added in a checkbox so that people can opt-in to our newsletter: “Would you like to receive news and updates from Coull?” and the checkboxes: Yes/No. But when…

Siteorigin Hero Image no multiple images/frames

By Tianhao Xu, 1 month ago. Last reply by Alex S, 1 month ago
Hi everyone, Can’t figure this one out…would really appreciate any advice or help. I am trying to create a super simple clean image slideshow. But the second image won’t show. It only shows one image. Any ideas or workarounds? Test page: http://www.tianxu.co.uk/test098/ Thanks so much I really appreciate any advice! Tian

Social Media Buttons

By rmniemela, 1 month ago. Last reply by rmniemela, 1 month ago
I’ve done a search and only found one support thread that relates to the email icon, with the response that you can’t change the hover info unless you purchase a premium addon. When you hover on the icon it says “[name of website] on Envelope” instead of “[name of website] on Email”. I can’t understand…

Google Maps Api

By AndyW, 2 months ago. Last reply by AndyW, 1 month ago
Up until Friday my SiteOrgin Google Maps API was working very nicely. And suddenly its blank. I’ve re-created a new API key, enabled Google billing, checked and changed the address and still no luck. My site URL is http://electricstorm.co.za/new%20site/ – it should appear at the bottom. Above the contact details. Any idea has to what…

Site origin button crashes site

By aaronyager, 1 month ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 month ago
I am using the SiteOrigin Hammer theme and have the builder and widgets pack installed. I can successfully add a button in the builder, but once I go back to edit this button it crashes the site with a time and date stamp. I have tried disabling the builder and widgets plugins, uninstalling them, then…

SiteOrigin Widgets Bundle crash

By RainbowJason, 2 months ago. Last reply by RainbowJason, 1 month ago
Hi, Since a week ago my website (https://www.deshuttlebadminton.nl) isn’t responsing on the plug-in SiteOrigin Widgets Bundle. I tried to disable all plug-ins to see which one has a conflict, but none of the plug-ins are in conflict, exept this one. Other SiteOrigin plug-ins are working fine. Could someone please take a look to see what…