Missing Widget information of Site

By Jessica Lundin Franco, 4 days ago
Hello There! I am having issue transferring my widgets from my editing page to my actual site. On my home page, I opted to use the SiteOrgin sport layout. It was awesome because it automatically gave me a template of which widgets to use, and looks like it will look very professional. I filled out…

Spam Email: Widgets Bundle

By Onyeze Nkembu, 5 days ago. Last reply by Alex S, 4 days ago
Hi guys, been having a lot of problems with the widgets bundle. My hosting partner suspended my account because a large volume of spam email originating from files/directories have sent this number of spam emails today: 24,926. Below are the directories/files creating the issue: zimnecjs.php | /home/zedafasn/public_html/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/compat I’m not sure exactly what is causing these.…

embed youtube video using video widget

By AllAbout FPGA, 10 days ago. Last reply by Alex S, 7 days ago
I can’t embed youtube video in the video widget. If i add direct url link. it is displaying. Drawback is related videos at the end and more videos at the bottom are displaying. I want to embed same video with embed code. Please let me know the way to embed. Also i find help button…

Google Maps Widget Not Displaying

By Devin Oxendine, 17 days ago. Last reply by Alex S, 7 days ago
Hi. All my Google Maps Widgets Stopped working a couple weeks ago. I have the Google API key. I have these 4 API’s installed: Google Maps Geocoding API Google Maps Embed API Google Maps JavaScript API Google Static Maps API However, the maps are not being displayed. Are there other API that I need to…

Site Origins Widget Bundle no longer working

I am getting this message and my website is now broekn – please help = my client is not happy. Installing Plugin: SiteOrigin Widgets Bundle Downloading installation package from https://downloads.wordpress.org/plugin/so-widgets-bundle.1.11.4.zip… Unpacking the package… Installing the plugin… Destination folder already exists. D:/inetpub/vhosts/suemcqueen.com/new.suemcqueen.com/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/ Plugin installation failed. TGMPA v2.6.1 Return to Required Plugins Installer

SiteOrigin Contact form not working

By Blake Larry, 11 days ago. Last reply by Alex S, 7 days ago
I’ve had a SiteOrigin Contact Form set up on my site and it’s been working for a while. Suddenly, it appears to not be sending mail to the designated email address. The last email submission I successfully received was on the 12th Jan. The form goes to the “thanks for your submission” portion of the…

Configure widget “SiteOrigin Editor”

By Silvernerd1, 22 days ago. Last reply by Alex S, 8 days ago
Hi everyone, the widget “SiteOrigin Editor” has the same features as WP’s standard TineMCE. This one can be extended with plugins like “TinyMCE advanced”. For example, editing of (background-) colors is possible then. Do I have a chance to anhance the features of SiteOrigin Editor, too? I know, that I can switch to “Text” an…

So Button CSS loading in footer

By Christian Oviedo, 12 days ago. Last reply by Christian Oviedo, 8 days ago
I’m working on a wordpress site with SO editor. I’m using custom post types for some contents, and main information is in page and posts post types. The widgets I am using are button, editor and image, from SiteOrigin With pages I have no problem, they work fine, and the CSS of widgets load in…

Google Maps Widget Not Displaying

By Ashley Schuette, 12 days ago. Last reply by Alex S, 8 days ago
I’ve created an API and enabled the necessary API’s for it to work and the map shows up in preview mode, but when it’s published it doesn’t render on the front end. My console gives me this error: Uncaught Error: `selector` option must be specified when initializing tooltip on the window.document object! I can see…

Testimonial Widget Not Displaying as per Demo

By Peter McLean, 14 days ago. Last reply by Alex S, 8 days ago
Hi. I have problems with the Page Builder Testimonial Widget not displaying nicely like it does on your Consultant prebuilt template. When I complete the details in the Testimonial Widget after loading the prebuilt template (or even before I complete the details) it just shows as a list of testimonials in boxes with names beside…