Changes in Page Builder not saving

By JDSaclarke, 1 month ago. Last reply by JDSaclarke, 1 month ago
I have created a new page on my website and populated it with an existing layout. When I change the contents of the widgets in the layout and hit save, the widgets revert back to the original content. Even when I do get a widget to update the content, the updated content doesn’t show up…

Page Builder issues

By josiejo, 1 month ago. Last reply by josiejo, 1 month ago
Hello SiteOrigin team All of my pages are defaulting to ‘text view’. When I click on Page Builder, it creates one entire widget. I have deactivated my plugins and cleared my cache to no avail. This happened when it automatically updated to the latest version of 2.6.7 earlier in the week. I have used layout…

Unresponsive

By Emmanuella Eke, 1 month ago. Last reply by Alex S, 1 month ago
Hi plz attend to me. I created image slideshow few days ago which was working fine until yesterday. I’ve been trying to make changes to the slideshow but the changes refuse to apply. Even to add a new slideshow, no response. I’ve deactivated and reactivated it, still no response. Please help me with a way…

Urgent, Can’T Edit Anything

By Adel van der Merwe, 1 month ago. Last reply by Alex S, 1 month ago
Hi, I’ve been trying to edit the page builder sections on my home page but when I click on edit it displays a white screen with only the date and time in the left top corner. I’ve tried all the solutions from other threads and I can’t seem to find the problem. Everything was working…

Page builder gone, but working.

By sitebuddy, 1 month ago
Hi, Today I made an update to 2.67 and just checked some pages. They look identical as before but when I edit the page, there is just a massive bunch of code. No buttons to edit with the page builder. Uhm, what happened? Screen shot: Thanks

Page Builder Preview and Update Errors

By David Richardson, 1 month ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 month ago
Currently unable to Preview or Update many of my sites that use Page Builder… Below is the first part of the error that’s displaying… Notice: Undefined index: background_image_attachment_fallback in /hermes/bosnacweb01/bosnacweb01ae/ Hoping a fix will be released soon as this appears to be a widespread issue… thanks!

Hero image broken after update

By Cody Leeper, 1 month ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 month ago
I have updated siteorigin and now none of my hero widgets work. I even deleted and reworked the widget, i looked at my source code as well and the hero image doesnt even show. URL: www.codyleeper.com

New issue when updating / editing pages

By Speedyp, 1 month ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 month ago
Just noticed a new issue when trying to edit or update existing pages using page builder – it throws a bunch of error codes: Notice: Undefined index: background_image_attachment_fallback in /home/x/public_html/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 389 Notice: Undefined index: background_image_attachment_fallback in /home/x/public_html/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 389 Notice: Undefined index: background_image_attachment_fallback in /home/x/public_html/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 389 Warning: Cannot modify header…

Responsive layout messed up in Vantage Premium

By michalmedved, 1 month ago. Last reply by Alex S, 1 month ago
Hi guys, first things first: love your theme! Still, I have a minor hick-up. After some heavy rebuilding (mostly because of the GDPR rules), my responsive layout got messed up. I didn’t touch anything in the CSS, so don’t really know what is the problem. The site shows fine in on desktopn and even in…