Page Builder reverting to WP editor

By riley454, 1 month ago. Last reply by Alex S, 27 days ago
I have settings enabling “Default to Page Builder Interface” however when I open pages to edit they always open in Text editor. Clicking on Page Builder tab then imports into page builder layout but often existing content/formatting is modified after passing through text editor mode. I’ve been using page builder for a while and sure…

Updated So Widget Bundle and now getting 404 messages…

By aharbaugh, 1 month ago. Last reply by Alex S, 28 days ago
Hi. I updated SO Widget Bundle (and PageBuilder) today and I am seeing 404 errors being generated for the following files: /wp-content/uploads/siteorigin-widgets/sow-slider-default-abf3e628296a.css?ver=4.9.5 /wp-content/uploads/siteorigin-widgets/sow-button-flat-de9e8706641e.css?ver=4.9.5 /wp-content/uploads/siteorigin-widgets/sow-cta-default-c2c8dc572be1.css?ver=4.9.5 This would seem to be something I should get corrected. Thanks!

SiteOrigin Editor widget bug

By davemoran, 1 month ago. Last reply by Alex S, 28 days ago
Hi guys, I’m having an issue with trying to edit the SiteOrigin widgets or even duplicating SiteOrigin page builder rows on my client’s site. Here’s a link to a 90 second screencast (that I sent to my WP tech guy) showing the issue in action. Does anybody have any idea what might be going on…

SiteOrigin Editor widget bug – Updated (with link)

By davemoran, 1 month ago. Last reply by Alex S, 28 days ago
Hi guys, I’m having an issue with trying to edit the SiteOrigin widgets or even duplicating SiteOrigin page builder rows on my client’s site. Here’s a link to a 90 second screencast (that I sent to my WP tech guy) showing the issue in action. https://www.dropbox.com/s/3tai89efaguphwr/david_tsen_site_issue.mp4?dl=0 Does anybody have any idea what might be going…

Problem with Plugins

By ginadet, 1 month ago. Last reply by ginadet, 30 days ago
Help! When I try to edit/update pages, I get the following message and I have no clue how to fix this. Unknown error. Failed to load the form. Please check your internet connection, contact your web site administrator, or try again later. My pictures have also disappeared off of my website.

Bug Yoast Seo and SiteOrigin

Dear SiteOrigin, I’m working hard on making a fantastic SEO optimized website using Yoast SEO premium and SiteOrigin. Our webpages are build with siteorigin and it seems that images on pages build with siteorigin are not accessible for Yoast SEO, Yoast SEO checker also mention images with alt attribute are missing on pages. These images…

Video background won’t play

By Rob Milne, 1 month ago. Last reply by Alex S, 1 month ago
Hi, I’ve been having a constant issue with the video background feature. No matter whether it is self-hosted, or hosted elsewhere, it will not play. When I test the site only a blank background appears, without any play buttons or no clear indication a video is supposed to be there. I’ve tested this through using…

Google maps throws error

By gnawoodworks, 1 month ago. Last reply by Alex S, 1 month ago
Hey, trying to insert a google maps widget into my site throws an error in the console as follows: investigating the problem file its source is as follows: I have a valid maps API key that works with other widgets I tried deactivating and then fully deleting and reinstalling the widgets bundle I tried deactivating…

Changes in Page Builder not saving

By JDSaclarke, 1 month ago. Last reply by JDSaclarke, 1 month ago
I have created a new page on my website and populated it with an existing layout. When I change the contents of the widgets in the layout and hit save, the widgets revert back to the original content. Even when I do get a widget to update the content, the updated content doesn’t show up…

Page Builder issues

By josiejo, 1 month ago. Last reply by josiejo, 1 month ago
Hello SiteOrigin team All of my pages are defaulting to ‘text view’. When I click on Page Builder, it creates one entire widget. I have deactivated my plugins and cleared my cache to no avail. This happened when it automatically updated to the latest version of 2.6.7 earlier in the week. I have used layout…