Page update problem (bug report – maybe)

By Mark Pruitt, 8 months ago. Last reply by Aaron Evans, 8 months ago
Hi folks, I have an odd page update problem on one page with SiteOrigin Page Builder. My site: http://thecbandqinwyoming.com (this is an image intensive site) The page: http://thecbandqinwyoming.com/casper-construction-progress-2020/ The problem: When I try to edit entries in some rows, I get dumped completely out of the Dashboard and to http://thecbandqinwyoming.com/wp-admin/post.php (page that gives the “page…

Page builder editor not working with WP 5.6

By Jason Kuehn, 8 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 8 months ago
Hello, I just wanted to say that I’m having the same issue mentioned by multiple others here. I’ve looked at this thread and all the similar ones, spent hours troubleshooting, no solution. Here is what I’ve verified. 1. It is absolutely a result of the 5.6 update. 2. I have disabled ALL plugins except siteorigin,…

Cannot update slider images in SiteOrigin Slider

By regalmarketing, 8 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 8 months ago
I am having an issue with the SiteOrigin Slider. Every time I attempt to update an image in the slider, all images are deleted upon updating the page and I have to restore the page to a previous version to get them back. If I simply try to add a slider image, it will not…

Site Icon

By J. Anthony, 8 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 8 months ago
I am receiving this message when I attempt to set a site icon: There has been an error cropping your image. It’s a 515px square png, I tried a jpg version of it as well with the same results. Not sure if it’s really a bug, just marked as one because it’s really bugging me.…

Impossible to downlaod

By cruiser62, 9 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 9 months ago
Hello, I’m registered and I want to download a site pack called MONO But Ican’t… I tried sereval times ans I tried an other site pack but nothing appends. If you can help me :) Many thanks, Denis

Carroussel bug

By maxime22, 9 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 9 months ago
Hi guys, On the homepage of my website I use some carroussel widget, by the way the posts are set in a column whereas it was originally on the same line, Could you help me to fix that bug ? Thanks Maxime