mobil format display error

By Josh Caudill, 9 days ago. Last reply by Josh Caudill, 3 days ago
Hello, I am using the sightorigin features widget on my home page. Everything looks fine for the desktop and phone display. For a table/iPad, when it is on its side, the widget section, called Emergency service, is displayed under Free On-Time Delivery, but should be next to it. Could someone advise of how to correct?…

One page scrolling not working on Chrome

By Luka Jankov, 12 days ago. Last reply by Luka Jankov, 3 days ago
Hi, I made a one-page website following your youtube instructions. However when I enter the site with Google Chrome and click on some menu e.g. “o nama” or “kontakt” it wont scroll to that section on the website. On Mozilla it works fine. I tried on 3 more computers and the problem is the same…

Unable to add text when using PageBuilder

By melissap, 3 days ago
Hi there I am putting together my website and I’m unable to add any text when in PageBuilder. I have looked at some of the threads on here and ensured that the tick is unchecked in my user profile. It keeps showing a loading page but nothing happens – I was able to use it…

Siteorigin image – added bottom pixels?

By Reegad, 10 days ago. Last reply by Alex S, 4 days ago
I am trying to have a full width image stretch across a page. But no matter what dimensions i choose for the image, the widget seems to add some pixels to the bottom. Original image at 1920x180px, siteorigin widget shows this as 1903×185 but the image itself is sized to 1903x178px.. Where are these added…

Standard Template

By Robert Hootsen, 8 days ago. Last reply by Robert Hootsen, 4 days ago
I think that after the last update of Page Builder, there’s somëthing wrong. If I change something in the Siteorigin editor mij page save this page in standard template. But within my template the page was saved in “template without Title” Also the hard returns in the text are gone.

How to get media to display on template?

By Nate Cunningham, 8 days ago. Last reply by Alex S, 5 days ago
I am trying to create a custom widget for page builder that allows me to select and use an image. Following the instructions from another thread, i used the wp_get_attachment_image_url() to get the image url from the widget, but it seems that it only gives me the url for the thumbnail of the image in…