Home>Support>site origin builder not showing

site origin builder not showing

Hi,
I have a very big issue with the page builder.
It’s not showing on my website so I can’t edit my pages anymore. I tried to desactivate all plugins except page builder and widget but the result is exactly the same.

How can I do please? I don’t wan’t to recreate all my website but I can’t change anything on it :-(

Best regards,
Matthieu

This is our free support forum. Replies can take several days. If you need fast email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 1 month, 10 days ago Andrew Misplon
    Hi, I Work Here

    Hi Matthieu

    Thanks for posting your question.

    Please edit one of your Page Builder built pages and take a screenshot. Please upload the screenshot to WeTranfer.com or any online location and share the link here. We’ll take a look and go from there.

    Cheers

    Andrew

  2. 1 month, 10 days ago Matthieu Reichstadt

    Hi,
    Thank you very much.
    Here is the link, with explanations.
    https://we.tl/t-SLdXSWD6zk

    best regards,
    Matthieu

  3. 1 month, 9 days ago Andrew Misplon
    Hi, I Work Here

    Hi Matthieu

    The page in question was built in the Block Editor. If you want to migrate the page to the Page Builder tab you can do so as follows:

    – If you have the Classic Editor plugin installed, go to PluginsClassic Editor: Settings and enable the option to open pages in both editors.
    – Open the page in the Block Editor, open the SO Layout Block, and click DownloadsImport/ExportDownload Layout.
    – Open the page in the Classic Editor, clear the contents from the Text tab, click the Page Builder tab, and finally, within Page Builder, click LayoutsImport/ExportImport Layout.

Please log in to post on our forums. Signing up is free.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More