Background Colour – SiteOrigin CSS editor

By jtm78, 8 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 7 hours ago
Hi, I’m trying the change the background to one colour on the Unwind Theme using the SiteOrigin CSS editor but there are still 4 white corners which don’t show in the visual editor so I’m unable to select and change them. Have a screen shot but not sure how to upload. Any help would be…

One Click Accessibility plugin

By veronicagm11, 1 day ago. Last reply by Andrew Misplon, 7 hours ago
Hello, I hope somebody can help me because i haven´t got any support from wordpress or the plugin itself. I´m using this plugin and i need to translate it into English. I went to the toolbar of the plugin and made all the changes but one. I need to change from”restablecer” to “restore” Is there…

Post Carousel widget

By Stuart Johnson, 1 day ago. Last reply by Andrew Misplon, 15 hours ago
Hi – I added the Post Carousel block to my homepage and it works okay apart from one small issue. The first post text link works okay but the image is linking to the final post. In fact when you hover over the image you can see the final image is active. I have tried…

Widgets Bundle v. 1.17 Full-Width Problem

By Chapman Hosier, 2 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 16 hours ago
Hello all! Has anyone had any issues with full-width widgets not working on the front page in version 1.17? I was able to roll back to version 1.16.1 and the problem is fixed. For some reason [on front page only] full-width banners and posts carousel do not occupy the full width of the page. Non…

Site logo in masthead Not centering on Vantage Premium

By Eric Toeg, 3 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 day ago
Not sure if anyone out there knows a fix, but I purchased this theme a ways back and no longer get support so I thought I would reach out the community…. mostmanagement.com Site logo at top does not center. I checked the “center logo” box under “appearance/customize/theme design/general” and nothing happens. Please advise Thanks Eric

Error console on widget bundle activation?

By Speedyp, 1 day ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 day ago
Hi – been using and loving page builder for years now. Just noticed in the ffox web console we get a lot of warning for 1 site. The only thing that seems to trigger them is activating the widgets bundle (even if none of the individual widgets in there are activated). Hoping you might have…

Page Builder No Longer Loading on Some Pages

By Prime Web Design, 2 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 day ago
WP version 5.4.2 Theme: OceanWp Hello, I have a site that’s about 1.5 years old. I’ve built all pages with Pagebuilder from the beginning. Recently, Pagebuilder no longer loads on the older pages. If I build a new page today using Pagebuilder, the back-end loads up Pagebuilder correctly. The older pages no longer load pagebuider.…

Post Loop strange behavior

By Zé Ricardo, 2 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 day ago
Hi guys I have two post loop widgets at the same page, they show different categories, when I click on any number to browse the posts the other widget also goes to the selected page and, at the same time, the page goes back to the top. Is this the widget normal behavior? Can I…

SitegroundWind Hero widget

By veronicagm11, 1 month ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 day ago
Hello I´m using the hero widget for my home page as a carousel with 3 photos. I want to know how can i make so all my photos have the same size. 1st one is smaller than the other 2 and i want them all to be like the first one. Cutting the photo doesnt…

Can’t change the headline font properly

By Gihan Dhanushka, 2 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 day ago
Hi, I am using Page Builder by SiteOrigin and SiteOrigin Widget Bundle on a website that has Sydney theme installed. I added SiteOrigin Headline widget on to a page and tried to change the headline font. When I am logged in, I can see the font has changed. However, when I am logged out the…

How do I add links to the Partner Block?

By Stuart Johnson, 3 days ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 day ago
Hi all – a small issue is driving me to distraction on a site I’m developing. I added the Partner Block widget to the homepage to display client logos. They are displaying as links but the editor only has fields for a name and and image (the name doesn’t display). Where do I add URL’s…