WordPress 5.5 has broken SiteOrigin widgets

By Steve PC, 1 year ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 year ago
Hi, immediately after updating WordPress to ver 5.5, none of my Siteorigin widgets worked. Some didn’t appear, some refused to stretch to full width of the page, some to show any content. I reinstalled the plugin, but still the same. The rest of the widgets seem to work, however. Can you help me with this…

SiteOrigin Editor is missing a line of buttons

By Astrid Nolde-Gallasch, 1 year ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 year ago
Hi there, I have recently published three very similar websites, using SiteOrigin PageBuilder and Widgets. It is only on the third website, that I noticed that the SiteOrigin Editor has an second line of buttons for font color, special characters etc. This line of buttons is missing on the other two projects! Everything else in…

Video is there but no visual

By btgok, 1 year ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 year ago
Disclosure: I’m a beginner to blogging and stumbling my way through this stuff. I used the SO video widget to add a short 7 second video of mine (not youtube or vimeo) to a post and on my desktop it shows a gray rectangle where the video should be but no image. The play button…

SiteOrigin resources flagged as blocking page causing slow website speed

By stella, 1 year ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 year ago
Hello I am using SiteOrigin Unwind theme along with SiteOrigin’s page builder, Custom CSS and Widgets. My site ranks as extremely slow in several website speedtest tools (C or D rating). Google Pagespeed Insights rates it in the teens at 16-19, with the top blocking resources as SiteOrigin Unwind CSS and Widgets. At least it’s…

My buttons all disappeared!

By Zach Mayo, 1 year ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 year ago
I updated my SiteOrigins plugin a couple of days ago and now none of the button widgets are displaying properly. Only the linked button text appears. I have tried de-activating all of my other plugins and no changes. Is it possible this is a theme compatibility issue? Can I roll back the plugin update that…

Google maps not showing in widget

By Colin, 1 year ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 year ago
I’ve set up Google Maps and got my API, entered it into the Google Maps widget settings. However, when I go into the page widget and edit it, the map centre is blanked out. It asks me to enter my API code and the link keeps taking me to a different Google account from that…

SiteOrigin Button Hover Effect non work correctly because “visited”

By Eros Bruno, 1 year ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 year ago
Hello, there is still a problem. Why the CSS style is not applied correctly with the Hover and Visited property (visited not useful for the hover effect) https://webgenius.ovh/web-service/webwriting-copywriting/?ao_noptimize=1 – The Page https://ibb.co/3yHmBcr – Backend https://ibb.co/FxgtL6z – Not hover https://ibb.co/KVQWgLT – Hover