Home>Support>Page Editor not working shows White/blank Page

Page Editor not working shows White/blank Page

Hi , I have installed the SiteOrigin Widget bundle & Page Builder by SiteOrigin both plugins were working fine. But suddenly stopped working. The issue is whenever I try to edit or create a new page white/blank page comes. I have already looked for solutions at your forum but no help.
I have already tried deactivating all plugins except the site origin page builder & Site Origin widget bundle problem does not solve. But if I deactivate the SiteOrigin Widget bundle editor starts working but half of the website is gone. If I deactivate both the SiteOrigin Widget bundle & Page Builder by SiteOrigin .The website at the front end looks fine & editor works as well. So the problem is in between these two SiteOrigin Widget bundles & Page Builder by SiteOrigin. Now the issue is I have created a website using these two now I cannot make changes to the page design if I deactivate both.
I have tried updating both plugins but it does not solve the issue.
Solutions I have tried but didn’t work :
1. Deactivating all Plugins & then active one by one to check if the issue is solved. (Result : Issue is only due to SiteOrigin Widget bundle & Page Builder by SiteOrigin)
2. PHP memory limit 256M so that cannot be the issue.
3. PHP version is 8.0.22 .
4. Page Builder by SiteOrigin Version is 2.17.0.
5. SiteOrigin Widget bundle Version is 1.40.2 .
6. My WordPress version is the latest Current version: 6.0.2
7. Tried changing the theme but it does not helped aswell .

Please tell me what to do, I have tried every possible solution provided in your forum.

This is our free support forum. Replies can take several days. If you need fast email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 15 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Hi

    Thanks for getting in touch.

    Please, try establishing a working baseline. Temporarily deactivate all plugins except for Page Builder and the Widgets Bundle.
    With only the Widgets Bundle and Page Builder activated, check for the problem, does the issue persist?

  2. 11 days, 21 hours ago expert_gaint

    yes issue occurs only when Widgets Bundle is activated .

  3. 11 days, 21 hours ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Thanks for the update. To confirm, the issue is occurring when only the Widgets Bundle and Page Builder are activated, and all other plugins are deactivated? This exact wording is slightly different to the above descriptions but crucial to the troubleshooting process.

  4. 11 days, 21 hours ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    If yes, please, extend the test. Temporarily switch to a default theme with only Page Builder, and the Widgets Bundle activated. Does the issue still persist?

Please log in to post on our forums. Signing up is free.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More