Multiple Colums not showing when page displayed with apply_filters()

By Ceylon Themes, 14 days ago. Last reply by Alex S, 12 days ago
We use Sight Orign Page Builder for our Premium themes. Colums and stylesheets are showing with template pages. But Colums not showing when page displayed with following code $page = get_post(’12’); echo apply_filters(‘the_content’, $page->post_content); may be css not loading. How to fix the issue ? expected – colum 1 | colum 2 | colum 3…

Site origin admin events

By Damian Logghe, 22 days ago. Last reply by Alex S, 17 days ago
I’m trying to execute some javascript when Site Origin panels open to make it compatible with our plugins. I see that you trigger some events in backbone like for example: But I can’t seem to add a listener to that event. The only reference I found on the forums if from other developer requesting events…

Weird Template Behavior

By cmcgrue, 24 days ago. Last reply by Alex S, 18 days ago
Hello. I’m using the Vantage Theme, and until a couple of days ago, everything was fine. In an attempt to remedy this, I did a back out to a week ago, hoping that if there were any configuration changes I made, they would be put back the way they were. That didn’t fix the issue.…

Page builder tab no longer visible on pages!

By Sofie Liesenborghs, 24 days ago. Last reply by Alex S, 18 days ago
Hi, I’ve updated my wordpress and now I’m no longer able to see the “Page Builder” tab. I’ve deactivated all the plugins except Page Builder and SiteOrigins widget bundle, cleared the cache and still not resolved. WP: 4.9.8 Page builder: 10.2.2.2 Theme: Create Thanks in advance for your help! Sofie

The tab “PageBuilder” disappeared

By Mateusz Masłoń, 26 days ago. Last reply by Mateusz Masłoń, 22 days ago
Hi I got some problem after last upade. I use MesoColum theme, editing posts is fine, but have same problems when try to edit pages: – the tab with “PageBuilder” disappeared – I cannot switch between tabs “Visual” and “Text” – changes in pages cannot be saved. Not sure if this issue is connected with…

incorrect permissions in css files

By cg4455, 29 days ago. Last reply by Alex S, 24 days ago
Hello, this issue has been very confusing and I cannot properly replicate it to figure out what is causing it. The problem is Site Origin Page Builder and Widgets is relying on a couple .css files in wp-content/uploads/siteorigin-widgets/ and those css files are normally the wrong permissions. In our case, that css are the styles…

Page Buider no funciona con Theme SiteOrigin North

By Nacho7807, 29 days ago. Last reply by Alex S, 25 days ago
Hola buenas, me gusta sus trabajos, primero antes de nada, felicitarles. Ahora quiero comentarles mi problema, he leído en el foro algún problema similar, el caso es que el editor de Page Builder no se muestra, en la página que había contenido realizado con PageBuilder, ahora aparece texto ocasionado por el complemento, además aparece en…

Minifying broken in principle with lots of css files inside /wp-content/uploads/siteorigin-widgets

By soowide, 1 month ago. Last reply by soowide, 1 month ago
Hi Alex, in response to this threat: https://siteorigin.com/thread/create-many-css-files-inside-wp-content-uploads-siteorigin-widgets/ There is a great issue when using Autoptimize or other minifiers: Autoptimize DOES minify the additional css files in /wp-content/uploads/siteorigin-widgets, but this results in a own LARGE css file for each webpage which has a separate css file stored in /wp-content/uploads/siteorigin-widgets. So in the end I only…

SiteOrigin Breaking on Json Import

By Ali Hussain, 1 month ago. Last reply by Alex S, 1 month ago
I am trying to import a json file. This seems to break the siteorigin on import. Upon some investigation is seems it could be one of the following 1. Serialization issue 2. In some cases the post meta comes as empty 3. It could do with commas copy/paste from MS Word php version – PHP…

Vantage Premium .pot Translation Not Working?

By Andrei Alisen, 1 month ago. Last reply by Alex S, 1 month ago
Hello, I am using Vantage 2.6.9 and I am trying to change the language of a few strings visible on the website. I tried to change them in vantage.pot, but they do not change on the website. An example: But if I go in 404.php and change the following: it works. Or is this meant…