Home>Support>Since the latest update on Site Origins – Buttons is not working

Since the latest update on Site Origins – Buttons is not working

Hi When you go on to live editor or just edit the page, if you click on a previous made button it takes you off the website to a blank white page with time and date and a link. In order to go back to the website you have to close the tab and you lose any work you have made on the website. The only way I have managed to work around this issue is to delete the button and remake it but of you click off of the button and work on another section on page builder and go back to click on the button again it crashes.

Many thanks in advance.

This is our free support forum. Replies can take several days. If you need fast email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 1 month, 3 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Hi Sarah

    Thanks for reaching out.

    Thread: Date appearing when trying to edit widgets in Page Builder

  2. 1 month, 3 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Apologies, my initial reply included the incorrect link. If you’re reading via email you won’t see my edit. I’ve pasted the correct link below for the tutorial (short):

    Thread: Date appearing when trying to edit widgets in Page Builder

    Thanks!

  3. 1 month, 3 days ago Sarah Taggart

    Thank You, I have managed to follow your instructions and hopefully successfully fixed the problem :)

  4. 1 month, 3 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Hi Sarah

    Thanks for the update. I’m glad to hear you’re making progress :)

    If any SiteOrigin queries or requests arise in the future, please, let us know.

    Cheers for now.

Replies on this thread are closed. Please create a new thread if you have a question, or purchase a SiteOrigin Premium license if you need one-on-one email support.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More