Home>Support>Problem with post page created using Category not displaying correctly…

Problem with post page created using Category not displaying correctly…

Hi, I am not even sure if I know how to explain this problem, but I will try. I have created a website (http://kingstonbuilding.com.au/) with two pages that I want to be populated using Posts which are categorised in two ways, News and Employment. I wanted these to appear on different pages of the site and work out a way to do this using the Menu and Category. The problem is that when I view the pages the information on the Employment page (http://kingstonbuilding.com.au/category/employment/) seems right, but the information on the News page (http://kingstonbuilding.com.au/category/news/) does not. It displays only one post and it is the older of the two posts not the most recent like the other page shows. The other story does not seem to appear at all and, even when I click on that post in the widget in the right hand column, the story is missing. I have no idea why this is happening and cannot seem to fix it. Help…

This is a free community support forum. Replies are not guaranteed. If you need professional email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 9 days, 2 minutes ago Alex S Hi, I Work Here

    Hi Lyndelle,

    I just had a look at your news page and I see there are three posts present. Did you manage to fix this issue?

  2. 6 days, 2 hours ago Lyndelle McMillan

    Hi Alex,

    Thanks for responding. I did manage to fix it. Well “fix” is probably too strong a word. I ended up having to recreate the post, which for some inexplicable reason fixed the problem. I really don’t think I did anything any differently, but just doing it again seem to remedy the problem. Magic!

    Cheers

    Lyndal

Replies on this thread are closed. Please create a new thread if you have a question, or purchase a SiteOrigin Premium license if you need one-on-one email support.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More