Home>Support

siteorigin css refused to connect

By Lyndelle McMillan, 1 year ago. Last reply by Lyndelle McMillan, 1 year ago
Hi, I am trying to implement a content security policy and am in the stage of gathering data for it. During this process I noticed siteorigin css displayed “kbagroup.com.au refused to connect”, when I tried to launch the visual mode. Any clues as to why this may have happened and is it just pure conincedence…

Anything Carousel widget not changing the number of slides showing on desktop

By Lyndelle McMillan, 1 year ago. Last reply by Andrew Misplon, 1 year ago
Hi, to try to change the number of slides showing on a page, I have followed the documentation provided on the related documentation https://siteorigin.com/widgets-bundle/post-carousel-widget/… Desktop Slides to Show The number of slides to show on desktop But the desktop is still showing three slides even though I have chosen 2 ‘slide to show’. The tablet…

Default email reply on contact form?

By Lyndelle McMillan, 5 years ago. Last reply by Andrew Misplon, 5 years ago
Hi, I have used the contact form a few times now and it’s great… simple to use, looks good, functions perfectly. What I was wondering… is there a way to get the form to send a default email to the “form filler outerer” (technical term) saying something like, “Your email is important to us, we’ll…

Clone: pages

By Lyndelle McMillan, 5 years ago. Last reply by Alex S, 5 years ago
I have a question regarding SiteOrigin > PageBuilder > Clone: Pages. Can I only clone pages if they have been built using PageBuilder? If so, is there any way I can convert an existing page to a PageBuilder layout and then clone it? I am also struggling with a site that seems to be somewhere…

Vantage Social Media + SiteOrigin Editor in header

By Lyndelle McMillan, 5 years ago. Last reply by Lyndelle McMillan, 5 years ago
Hi, I have another website that I am working on and this time I am trying to get both the Vantage Social Media and SiteOrigin Editor in header, but they don’t fit into what see to be “header-sidebar”. Is there a way I can put them into the space but not in the sidebar or…

Unwanted space in .main-navigation…

By Lyndelle McMillan, 5 years ago. Last reply by Lyndelle McMillan, 5 years ago
Hi, Me again… same site http://kingstonbuilding.com.au/. This time the problem seems to be with the Main Navigation. A space has appeared at the top of the container above all of the menu tabs except Home (well it has the space but it also shows the blue hover colour right to the top, which the others…

Black box instead of video

By Lyndelle McMillan, 5 years ago. Last reply by Lyndelle McMillan, 5 years ago
Hi, I am trying to embed a video link into a webpage and when I do it I get a black box. However, if I choose Edit, it shows me the video working and even though I tell it to embed Embed, it still only shows a black box on the preview and on the…

Post Carousel image cropping… can this be fixed?

By Lyndelle McMillan, 5 years ago. Last reply by Lyndelle McMillan, 5 years ago
Hi, I have a site that I am constantly tweaking . It displays a SiteOrigin Post Carousel Widget in the Sidebar on most pages, except Home and Contacts. For the most part, it works just fine, however, the latest Post I made included a Featured Image (they mostly all do) which is cropping in an…

Hamburger menu not working on phone

By Lyndelle McMillan, 6 years ago. Last reply by Alex S, 6 years ago
Hi, I am working on a site (http://www.dominushosting.com.au/developer/) and the hamburger menu is not showing when I try it on a mobile phone setting or on an actual mobile phone. I have enabled the ‘Mobile Menu’ in Customize > Theme Settings > Navigation. Not sure why it’s not working. Any suggestions? Thanks.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More