Home>Support>A problem with Revo Slider Widget and SiteOrigin Tab.

A problem with Revo Slider Widget and SiteOrigin Tab.

Hi,
We are developing a theme for Themeforest on your plugin.

We really like it, but have 2 problems.

1) We created a demo file and after importing it, this error appears:
Record not found
And the content after the slider is not shown. To resolve this, a user should open a widget and choose Rev Slider. For some reason, the slider settings don’t import automatically.

2) Page Builder tab doesn’t appear. Please check this screenshot: _take.ms/refbm

URL: _stanshvaik.temp.swtest.ru/?page_id=2156

This is a free community support forum. Replies are not guaranteed. If you need professional email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 6 months, 12 days ago [email protected]

    I managed the second problem.

    One more questions, how can I set “Row/Widget Bottom Margin” default value?

  2. 6 months, 9 days ago Alex S Hi, I Work Here

    Hi Stan,

    1. Can you please provide us with a copy of the demo file? Please upload the export to a 3rd party file hosting site such as teknik.io.

    3. This is possible by modifying the form and setting a default.

  3. 6 months, 8 days ago Alex S Hi, I Work Here

    Hi Stan,

    The provided demo file doesn’t (or rather, can’t) have the actual slider data and it doesn’t show as a result of that – the slider doesn’t exist, so it can’t show it. You’ll need to provide a slider export so users can import the slider (here’s how).

Replies on this thread are closed. Please create a new thread if you have a question, or purchase a SiteOrigin Premium license if you need one-on-one email support.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More