Home>Support>Vantage navigation stopped switching in responsive mode

Vantage navigation stopped switching in responsive mode

Today, my responsive navigation stopped working. I removed all custom CSS and deactivated all non-SO plugins, but the problem remains. I noticed the issue when I changed the style of the navigation (through the SO customization interface), but I don’t know if that’s when the issue started. Could anyone take a look and see if you can determine why this stopped. Other similar (exact) posts pointed towards cache issues, but I’ve tested on virgin browsers and the problem remains.

Home

This is a free community support forum. Replies are not guaranteed. If you need professional email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 9 days, 11 hours ago Alex S Hi, I Work Here

    Hi Dave,

    This may sound odd, but is the mobile menu enabled? You can check this by navigating to WP AdminAppearanceCustomize, Theme SettingsNavigation. Please ensure Mobile Menu is ticked and that Mobile Menu Collapse is set to a reasonable amount. For reference, the default value is 480 so maybe try resetting it to the default value to see if that helps.

  2. 9 days, 2 hours ago Dave Minor

    Alex,

    You nailed it. I had adjusted that value in the wrong direction when testing some navigation ideas. Thank you.

Replies on this thread are closed. Please create a new thread if you have a question, or purchase a SiteOrigin Premium license if you need one-on-one email support.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More