Home>Support>Top slider elements margin

Top slider elements margin

Hi,

Using the Page Builder to build a site – and somehow the top elements seem to have a large margin that places the element outside the viewport.

It’s only visible to me when I visit the site in Inkognito mode in Chrome Browser (probably due to the Cache)

I was hoping to add a few images – but its not available on this forum.

The problem is that the top slider has a margin-left of aprox 75% – but inside Page builder it states that margin = 0.

Checked if it has been hardcoded on the template – but can’t find it anywhere.

Please refer to https://kimbrerlines.dk/minikoekken/ to see the page.

Any ideas ?

This is our free support forum. Replies can take several days. If you need fast email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 18 days, 4 hours ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Hi, thanks for reaching out.

    If you’d like to send screenshots you can upload them to imgur.com or any cloud location and send the link.

    I’m, unfortunately, not able to see the issue in Chrome, logged in, or Incognito. I’ll ask Alex here at SiteOrigin to take a look and let us know if he can see the issue.

    Separately, it looks like you might have -10px top padding added to the first row via the Page Builder row styling settings. Padding doesn’t accept negative values so, unfortunately, the declaration is ignored in the browser.

  2. 18 days, 3 hours ago cdr

    Hi Andrew,

    It turns out the problem was caused by WP-Rocket. Thanks for the reply.

  3. 18 days, 3 hours ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Super, glad to hear you’ve made progress.

    If SiteOrign queries or requests arise in the future, please, let us know via a new thread.

    Cheers for now :)

Please log in to post on our forums. Signing up is free.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More