Home>Support>The offset value in request doesn’t work anymore

The offset value in request doesn’t work anymore

Hi,

Since the last update, the offset value in the additional configuration (request) il the article widget doesn’t work anymore.

I’ve tried with offset=1 (or another value) it’s showing all of the articles…

Is it a bug in the last version ?

Thank you

Best regards

Michael

This is our free support forum. Replies can take several days. If you need fast email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 1 month, 7 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Hi Michael

    Thanks for reporting. We’ll investigate and get back to you as soon as we know more.

  2. 1 month, 7 days ago michaeled

    Ok,

    For information, rollback the previous version solved the issue.

    Thanx

  3. 1 month, 7 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Super, thanks. Rolling back manually or using the WP Rollback plugin is the way to resolve this until the next update. As soon as I have a news update as to what the problem is, I’ll be sure to reply here. Thanks again for reporting.

  4. 1 month, 6 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Hi Michael

    At the moment, we’re unable to replicate the issue. When you have a moment, please, take a screenshot of your Post Loop widget settings, upload to Imgur.com and send us the link.

    Thanks

  5. 1 month, 6 days ago michaeled

    Hi,

    I’ve droped the siteorigine budle plugin, and reinstalled it :
    https://imgur.com/GeqFTF2

    Then in the home page I have this :
    https://imgur.com/X25qr4l

    SiteOrigin carousel show all items. It’s like it doesn’t take int account of the offset value.

    But there is an offset value set to 1.
    The configuration :
    https://imgur.com/OP8WE91

    Now, i roolback to the previus version :
    https://imgur.com/4pMdw3w
    https://imgur.com/H1affHS

    I refresh the hompepage, and it’s ok :
    https://imgur.com/vcg4TKu

  6. 1 month, 6 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Thanks, I didn’t realize the issue was in the Carousel. We’ll test and let you know.

  7. 1 month, 3 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Hi, we’ll have this resolved in the next version of the Widgets Bundle. The moment, if you set a Posts per Page value, the offset should function normally.

Please log in to post on our forums. Signing up is free.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More