Home>Support>Site Orgin Buttons not displaying an extra box

Site Orgin Buttons not displaying an extra box

Hi,

I use your button widget often. Great widget.

Yesterday it displayed oddly on all my posts. The button displays two boxes – the intended one an extra square box above it.

https://allenvisioninc.com/job/ Is an exanple

Many have been in place for months (see https://allenvisioninc.com/posts/)

I updated to WordPress 4.9 en-CA and Highend theme 3.4.9.1

how do I fix it them. best if one fix gets them all as I likely have 100 of them.

thanks, Kim

This is a free community support forum. Replies are not guaranteed. If you need professional email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 19 days, 17 hours ago Kim Allen

    Update – The buttons have gone from displaying an extra button to just displaying a hyperlinked text, that goes to the right spot. FYI, They appear fine in Live Editor. I use Autoptimize and Hummingbird plugins to increase page speed. I suspect the button CSS is getting minified, placed in the wrong place or something to do with caching. I’ve tried to unminify all siteorign related files. Are there files I should exclude?

    Also the button on CTA plugin by Inbound, displays as twice the height (looks like extra padding on top). They too display fine in Live Editor – Perhaps there is a generic button property file that these two button use. The Visual composer buttons and other buttons display as they should in both Live Editor and on the website.

  2. 18 days, 16 hours ago Kim Allen

    Your update to PageBuilder Version 2.5.16 fixed the problem. Thanks

  3. 14 days, 2 hours ago Alex S Hi, I Work Here

    Hi Kim,

    I’m glad the update was able to resolve this issue. Please be sure to post another thread if you have any other questions.

Please log in to post on our forums. Signing up is free.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More