Home>Support>Pagination problem

Pagination problem

Hello, I am using the good new Customizr theme and the best page builder plugin by site origin and I was able to find out that my pagination was not working correctly. If I divide a page into two pages, whatever content I see on the 2nd page is exactly same as in 1st page. I was also able to find out by disabling other plugins that this problem was caused by page builder by site origin plugin. To verify I took another step and installed the twenty seventeen theme on my local workspace, however, I see the same problem there too. Any help is appreciated. Thanks

This is a free community support forum. Replies are not guaranteed. If you need professional email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 2 months, 6 hours ago Alex S Hi, I Work Here

    Hi Souvik,

    Can you try disabling all non-SiteOrigin plugins and see if this fixes the issue? You’ll need to clear all your caches after disabling your plugins. I ask as I want to rule out another plugin conflicting with SiteOrigin Page Builder.

    If it does fix the issue, then try re-enabling your plugins one by one until the issue comes back. This procedure will help diagnose which plugin is causing the issue.

    Once we know that, we’ll be able to look at what might be causing the conflict and either solve the problem or help you find an alternative plugin.

    If the above doesn’t help, can also try temporarily switching to one of the default WordPress themes to see if the issue is theme related.

  2. 1 month, 27 days ago Souvik Maitra

    Hello,
    I checked in my local and production and on both my website and twenty-seventeen theme and found 2 things.
    First, When I switch to the normal visual editor, the basic one everything works perfectly with all plugins activated. However, the moment I switch back to page builder by SiteOrigin the problem starts.
    Secondly, when I deactivate all the plugins since I am using SiteOrgin widget bundle too, it is the first plugin that I had to activate to see any content on site. And after I activate it I see the problem.

    I can assure that it is not a theme issue, however, it is hard to say which plugin is exactly responsible for this problem. That said looking at the first case it seems like the problem is caused by page builder plugin.
    Any help is appreciated!

  3. 1 month, 24 days ago Alex S Hi, I Work Here

    Hi Souvik,

    Please run the above-outlined test. That test will identify which plugin is conflicting by process of elimination. Specifically, this line:

    If it does fix the issue, then try re-enabling your plugins one by one until the issue comes back. This procedure will help diagnose which plugin is causing the issue.

  4. 1 month, 24 days ago Alex S Hi, I Work Here

    Hi Souvik,

    Wait. Hold up, what exactly do you mean by this?

    If I divide a page into two pages

    What exactly are you doing to do that?

Please log in to post on our forums. Signing up is free.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More