Home>Support>Multisite / Panel not available

Multisite / Panel not available

Hi,

on my multisite the pagebuilder does no longer work after update to 4.9. In the page-editing esction the tab is no longer available and the editor does not no longer show rows and columns. Looks like it does not load.

PHP 7.0.24, Apache, WP 4.9

Rollback to 4.8.3 and it works again. I can’t reproduce this on single installations.

Any solution for your great product?

Best, Daniel

This is a free community support forum. Replies are not guaranteed. If you need professional email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 23 days, 22 hours ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Hi Daniel

    I’ve just tested on a multi-site install and the Page Builder tab is functioning normally. Is it possible that a plugin conflict caused the tab to fail, a JavaScript conflict is the most likely cause of that. There have been a flurry of plugin updates this week so it’s possible a new two or three way conflict has emerged. If you get the time and energy, please, could you test multi-site with no other plugins activated except for Page Builder by SiteOrigin and let me know if the issue persists.

    Sorry for the hassle. Thanks.

  2. 23 days, 12 hours ago Daniel Hoffmann

    Hi Andrew,

    I’ll try to check it out over the weekend on a testing installation. I can’t test it in the real environment because it hurts all sites. I’ll come back here.

    Could the issue be fixed with todays update?

    Best, Daniel

  3. 19 days, 22 hours ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Thanks Daniel. Please, send me an update when you’re ready.

Please log in to post on our forums. Signing up is free.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More