Home>Support>Headline Plugin Content Disappearing

Headline Plugin Content Disappearing

Content in headline plugin is disappearing or not appearing at all. First attempted to edit content in pre-built layout, but headline content disappeared upon editing. New headline segments never show content when attempting to edit. Is this occurring for anyone else? SiteOrigin included in theme bundle (The Landscaper – ThemeForest).

This is our free support forum. Replies can take several days. If you need fast email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 11 months, 29 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Hi James

    Thanks for reaching out.

    Do you have a public URL where we can take a look at what’s going on?

  2. 11 months, 29 days ago James Conley

    Yes, the site main is https://sylvangardenslandscape.com – the specific page i’m seeing these errors on is https://sylvangardenslandscape.com/new-page-draft/

  3. 11 months, 29 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Thanks, the Headline widget is in place but the content is missing from the page. Please, try a quick plugin conflict test. Clear your caching plugin. Next, temporarily deactivate all plugins not authored by SiteOrigin. In that state does the issue resolve?

Replies on this thread are closed. Please create a new thread if you have a question, or purchase a SiteOrigin Premium license if you need one-on-one email support.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More