Home>Support>Can’t preview correctly the widgets anymore

Can’t preview correctly the widgets anymore

Hi there,

I was working on my website when suddenly the widget preview was not displayed entirely anymore. I can see there is a widget and the text in it but not as it will appear once uploaded. It affects all Siteorigin widgets

The good news is that it doesn’t affect the widget per se. I can still set it up and update the page but I can’t preview it, which forces me to update the page, check online, back to the wp editor to correct some parameters and so on. It is a lot of back and forth.

The problem appeared out of the blue. The only thing I can link to that problem to is that I updated the Siteorigin widget bundle plugin to the Version 1.17.7 earlier.

I am on WordPress 5.5.1 running Cubic theme

Thanks for your help

This is our free support forum. Replies can take several days. If you need fast email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 2 months, 24 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Hi Yoh

    Thanks for reaching out.

    If possible, please, could you take a screenshot of the issue as you’re seeing it, upload it to imgur.comr or any sharing site and send us the link?

  2. 2 months, 23 days ago Yoh

    Hi Andrew,

    Thanks, you’ll find here below the screenshot :
    https://i.imgur.com/1ypmUaP.png

    So there are two blocks using the siteorigin widgets : tabs and you might guess the second one is accordion (you see + and -).

    As you can see, the preview mode is not wysiwyg anymore. It used to appear like one the website (see here below)
    https://i.imgur.com/oX0szrh.png

    I hope I am clear. Thanks for your help

  3. 2 months, 23 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Thanks for the screenshots. I think I can replicate the issue. I’ll raise this with the team, we’ll most likely release an update early next week. Apologies for the hassle and thanks for letting us know about the problem.

  4. 2 months, 23 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    The issue is logged here if you’d like to check the progress. Thanks again.

  5. 2 months, 14 days ago Yoh

    Thanks Andrew !

  6. 2 months, 14 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    For sure :) The issue is resolved. We’ll have a release out during the week coming up. Thanks for reporting. As SiteOrigin questions arise, please, let us know.

  7. 2 months, 6 days ago Yoh

    Hi Andrew,
    I am sorry to report that I updated the plugin (version 1.17.8) but the problem remains: I still can’t preview what it will look like.

  8. 2 months, 6 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Hi, thanks for your feedback, appreciate it.

    Did you also update Page Builder?

  9. 2 months, 6 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Ahh, ok, sorry, I see what happened here. We had an Image Widget issue that was impacting the site front-end in Safari. The issue was urgent enough for us to build a hotfix release where we cherry-pick just that fix and build a release. The preview issue will be resolved in the next Widgets Bundle release which I’m working on at the moment. I wanted to get everything out together but the Safari issue became urgent enough for us to create a hotfix release. I’ll bookmark this thread and send you a beta release as soon as it’s ready.

  10. 2 months, 5 days ago Yoh

    Hi Andrew,
    Thanks for the update, no problem. Good luck with the update !

  11. 2 months, 5 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Thanks for your understanding, appreciate it.

  12. 18 days, 17 hours ago Yoh

    Hi,
    I just updated the plugin and everything is back in good order ! Thank you !

  13. 18 days, 17 hours ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Super, thanks for testing and letting us know, glad to hear the issue is resolved.

    Cheers for now :)

Please log in to post on our forums. Signing up is free.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More