Home>Support>Call to Action button stopped working

Call to Action button stopped working

Hello,
I’ve redone our homepage using PageBuilder with my Virtue Premium Theme. The first row is the Virtue Call to Action Widget and I have a Parallax Image which is overlayed with the call to action button. Initially all worked fine. I notice now that the button does not respond to hover over and the link no longer works. This is from my laptop. It seems to link using mobile devices though the button does not show the hover over change. I’ve tried removing the button in the widget and then recreating it with no success. Any suggestions as to how I can fix this button to working again? Thank you. https://www.foyergallery.com (Shop now button)

This is our free support forum. Replies can take several days. If you need fast email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 1 month, 10 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Hi Maurice

    Thanks for reaching out.

    Have you perhaps made progress? The button seems to work normally for me using Chrome.

  2. 1 month, 10 days ago Maurice Dionne

    Let me know roughly when you checked the button yesterday. I tried three times in deleting the row, then rebuilding and adding either a SiteOrigin button or a Call to Action Widget button. Each time it appears to set up nice initially and then when I go back and forth adjusting the image position and padding, it no longer works on my system. I keep checking on my tablet and phone and the button does not respond to hover but does work on those devices. Anyway, last night I deleted the button widget, kept the parallax image row and created a button at the top of my primary sidebar. It works there no issues.
    Wondering if it is simply not working on my system but works elsewhere? I will place the button widget back overlaying the parallax image and leave there for most of the day so you may check? A frustrating little glitch this one. Thanks.

  3. 1 month, 10 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Hi :)

    I checked when I posted about 4hrs ago.

    Ok, I see you’ve inserted the button into the sidebar.

    If you can create a test page and recreate the issue, I’d be happy to take a look and try and assist from there.

    Thanks

  4. 1 month, 10 days ago Maurice Dionne

    The button is back in the center of the parallax image. I’ve used the Call to Action Widget for the row. The button does not work for me on my computer, but if I check, mobile seems to work.
    It’s on my live homepage.

  5. 1 month, 10 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Thanks for showing us the issue.

    The empty full-width stretched row in your sidebar is overlapping the widget. The full-width stretched empty row is on top of the button which is why it isn’t clickable.

  6. 1 month, 10 days ago Maurice Dionne

    Wow, thanks for your help. I never thought of that! Thank you!

  7. 1 month, 10 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Super, glad to hear that helps :)

  8. 1 month, 10 days ago Maurice Dionne

    Wonderful to have your extra set of eyes on this. Sometimes the small things get us. Thanks much for the support.

  9. 1 month, 10 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    I’m glad we could help. If questions arise in the future, please, let us know.

    Cheers for now.

Please log in to post on our forums. Signing up is free.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More