Home>Support>widgets dont show up properly

widgets dont show up properly

Hi,
everything worked fine but lately widgets are not showing up where they are supposed to.

Please take a look on my website here:

http://hmcworldwide.com/ueber-mich-beate-baumgartner/

You will notice that the right side is empty even though in the page builder there is a widget on the right side, that shows up underneath the text on the left side.

Any help is appreciated!

This is our free support forum. Replies can take several days. If you need fast email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 7 years, 7 months ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Hi Patrick

    Could you perhaps take a screenshot, upload it and post the link? When I view that page Professionelle Beratung is on the right.

  2. 7 years, 7 months ago Patrick Hesse

    Thanks so much for the quick response. I was just about to come on here and report that it is working again.
    However, I had to go a very roundabout way to fix it.

    Anyway, a great plug in. Thanks for the great service

  3. 7 years, 7 months ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Super, glad you managed to find a fix. All the best with your site.

  4. 7 years, 7 months ago Dougi Son

    I installed the theme on and existing site and the slider do not work properly. The slides don’t slide the are display vertically not horizontal. The text is display in the bottom right of the site and all stacked together all blurred. How can I fix this… I do not see any cofiguration elements for it.

  5. 7 years, 7 months ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Hi Dougi

    Please open a new thread and I’ll be happy to assist.

Replies on this thread are closed. Please create a new thread if you have a question, or purchase a SiteOrigin Premium license if you need one-on-one email support.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More