Home>Support>SiteOrigin Widgets Bundle causing problems

SiteOrigin Widgets Bundle causing problems

I’ve installed Page Builder to my site and can edit pages ok but as soon as I install the Widgets Bundle, activate it when I try and edit pages I just get a grey screen. I’ve tried to disable all/some of the Widgets Bundle widgets but this doesn’t solve the problem. As soon as I deactivate the Widgets Bundle I can then go in and edit pages again.

How do I resolve this annoying issue?

This is our free support forum. Replies can take several days. If you need fast email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 6 years, 10 months ago Greg Priday Hi, I Work Here

    Hi Seymourperry

    This sounds like it could be a plugin conflict issue – or more specifically a 3-way plugin conflict where a 3rd plugin is interfering with Page Builder and the Widgets Bundle.

    Can you try disabling all non-SiteOrigin plugins and see if this fixes the issue? If it does fix the issue, then try re-enabling your plugins one by one until the issue comes back. This procedure will help diagnose which plugin is causing the issue.

    Once we know that, we’ll be able to look at what might be causing the conflict and either solve the problem or help you find an alternative plugin.

  2. 5 years, 5 months ago Trang Trơ Trẽn

    Hi Greg,

    I have the same problem with Widgets Bundle that cause front page not working. At first I thought it was a conflict between Widgets Bundle and the theme itself, but then I followed your instruction and find out it was a conflict between SiteOrigin Page builder and Widgets bundle. They are both important for my page but I need the slider to work to. Is there anyway to fix this?

    Cheers,

    Trang

Replies on this thread are closed. Please create a new thread if you have a question, or purchase a SiteOrigin Premium license if you need one-on-one email support.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More