Home>Support>SiteOrigin Post Carousel wont display image

SiteOrigin Post Carousel wont display image

Hello there,
im new to website knowledge especially to wordpress. since i have my onw website using wordpress, i’ve installed siteOrigin Carousel , but something isnt right, iv’ve noticed that the display feature image wont shown up. i have no idea what’s the problem there. is there any solution what’s the problem there?
here’s the link to my website, below homepage is the siteorigin carousel

Btw, i really like your plugin especially it’s help for newbie like me.

URL: http://www.murdockcruz.com/

This is our free support forum. Replies can take several days. If you need fast email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 6 years, 5 months ago Greg Priday Hi, I Work Here

    Hi Murdock

    Sorry for the wait. We’re busy catching up with support for our free users.

    It looks like some posts or pages in the carousel are missing featured images. Featured images are added in the right column when editing a post. Could you perhaps check the posts with missing images indeed have featured image added?

    https://en.support.wordpress.com/featured-images/

    Thanks

  2. 6 years, 5 months ago Murdock Cruz

    The problem solved, thanks you very much Greg and wish you to have a nice day.

Replies on this thread are closed. Please create a new thread if you have a question, or purchase a SiteOrigin Premium license if you need one-on-one email support.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More