Home>Support>site origin slider removes all images since last update

site origin slider removes all images since last update

site origin slider removes all images since last update
all the sliders cntaining images are gone, leaving blank spaces.
how do i solve it? go back to the older version?

This is our free support forum. Replies can take several days. If you need fast email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 6 years, 11 months ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Hi Pekkie

    Apologies for the hassle. If you were using one image added to the foreground field, then, please, try moving it to the background field, that should resolve.

    If you were using a background and foreground image then there is a problem. We’ve just discovered it. We’ll push an update to the plugin to resolve ASAP. You can indeed roll back by downloading the last version here:

    https://wordpress.org/plugins/so-widgets-bundle/developers/

    Downgrading involves deleting the current version and then installing the last version from Appearance > Themes > Add New: Upload Theme. When you see 1.4.4 being offered at Dashboard > Updates you can update again.

    The issue that might come up when you have ONLY a foreground image added is by design. We needed to get the widget on the right track and that was the best way. The issue with no slider appearing when foreground and background images are added is a bug.

  2. 6 years, 11 months ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Issue located. We’re pushing the new version shortly. Thanks for reporting.

  3. 6 years, 11 months ago pekkie

    the issue appeared with only foreground images loaded, yet did not resovle when the same backgroundimage was added, had to delete everything. no slider would show a thing, and gave empty spaces at a certain line cause the left slider showed the 3s looping video as it should.
    can’t exactly set it on “draft” or save a certain slider, would be handy for copying a whole setup to another page too.

    Also, deleting the sliders resolved another issue:
    the slider problem caused contact form 7 to not display the “your essage has been sent” notification after clicking send on the form. just so u guys know.

    i use a storefront with a normal childtheme btw

  4. 6 years, 11 months ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Thanks for the update. Let us know how things look after you’ve updated. We’ll push the fix shortly.

Replies on this thread are closed. Please create a new thread if you have a question, or purchase a SiteOrigin Premium license if you need one-on-one email support.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More