Home>Support>Pagebuilder Not working
  1. 3 months, 2 days ago Alex S Hi, I Work Here

    Hi Mia,

    Can you try following our general WordPress plugin troubleshooting guide? From the sounds of things, this might fix your issue. Here’s a video on the process:

    The first thing to check is server-side caching through plugins like W3 Total Cache, WP Super Cache, etc. If you have any of these caching/performance plugins installed, try clearing their cache and see if that helps.

    It might also be browser cache. Try clearing your browser cache, and then refreshing the page to see if that helps.

    You can read more about this sort of issue on the WordPress codex.

    Next, you can try running a plugin conflict text. You can start by disabling all non-SiteOrigin plugins and see if this fixes the issue? You’ll need to clear all your caches after disabling your plugins.

    If it does fix the issue, then try re-enabling your plugins one by one until the issue comes back. This procedure will help diagnose which plugin is causing the issue.

    Once we know that, we’ll be able to look at what might be causing the conflict and either solve the problem or help you find an alternative plugin.

    If you aren’t using a SiteOrigin theme, then you can also try temporarily switching to one of the default WordPress themes to see if the issue is theme related.

Replies on this thread are closed. Please create a new thread if you have a question, or purchase a SiteOrigin Premium license if you need one-on-one email support.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More