Home>Support>Issues with Amazon Associates Link Builder WP Plugin

Issues with Amazon Associates Link Builder WP Plugin

By leewer, 3 months ago. Last reply by Andrew Misplon, 3 months ago.

I run several sites and on uploading posts recently on three of them have the Amazon plugin “timing out” or reporting that I am running too many enquiries, whereas I have not.

This is frustrating and inexplicable until you look at the details of the plugin – not tested for this version of WP 5.1.1.

Amazon associates link builder people, please help.

This is our free support forum. Replies can take several days. If you need fast email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 3 months, 3 days ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Hi leweer

    Thanks for reaching out. It’ll probably be best to post on the support forum for this plugin, I think this is the correct forum here: https://wordpress.org/support/plugin/amazon-associates-link-builder/.

    If you have time, consider enabling WP_DEBUG and WP_DEBUG_LOG, recreating the issue and then checking the log found in the /wp-content/ folder. More on doing that here: https://codex.wordpress.org/WP_DEBUG.

    You could also check the JS console as the issue happens, more on that here: https://codex.wordpress.org/Using_Your_Browser_to_Diagnose_JavaScript_Errors#Step_3:_Diagnosis.

    If you can locate a specific error and take that to the authors, it’ll usually speed things up.

    Good luck :)

Replies on this thread are closed. Please create a new thread if you have a question, or purchase a SiteOrigin Premium license if you need one-on-one email support.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More