Home>Support>Brush Icon Is Missing

Brush Icon Is Missing

I have been using Page Builder for a while now (www.fcakansascity.com). My site contains 11 posts, 6 of which I have cloned in the Page Builder (one layout to another). Today, I went to create a new post and “clone” a layout and the Brush Icon has disappeared from the toolbar.

How do I fix this?

URL: https://www.dropbox.com/s/pbdx1s3mwhipa49/Screen%20Shot%202014-10-13%20at%205.36.43%20PM.png?dl=0

This is our free support forum. Replies can take several days. If you need fast email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 8 years, 1 month ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Hi Alex

    I’m not quite sure why that would be the case. What version of Page Builder are you running? Please update if there is an update pending.

  2. 8 years, 1 month ago Alex Moore

    Andrew – I’m running “Page Builder by SiteOrigin (ThinkUp Themes compatible)” – Version 1.3.3 | By Greg Priday

    In the plugin description is says: The original site builder by SiteOrigin can be found at SiteOrigin (https://siteorigin.com/page-builder/). Version 1.1.0 corresponds to v1.3.10 of the SiteOrigin Page Builder.

  3. 8 years, 1 month ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Thanks for the feedback. Sounds like that might be a forked version. We’re on 1.5.3. Support in this case would need to go to the developers of the fork.

  4. 8 years, 1 month ago Alex Moore

    Bummer…thanks for your help.

  5. 8 years, 1 month ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    For sure. Good luck.

Replies on this thread are closed. Please create a new thread if you have a question, or purchase a SiteOrigin Premium license if you need one-on-one email support.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More