Home>Support>Updated WordPress now my Post Carousel isn’t working
  1. 3 months, 27 days ago Aaron Evans Hi, I Work Here

    Hi Performance Inspired

    Thanks for posting your question.

    Do you have a public URL where we can take a look at what’s going on?

  2. 3 months, 25 days ago Performance Inspired

    Yes I do it is – Private Snippet

    You’ll see the testimonials under the mark image and the last block is empty.

  3. 3 months, 25 days ago Aaron Evans Hi, I Work Here

    Thanks for the link.

    Is Page Builder being used for the page in question? It looks like the carousel is powered by Owl Carousel and isn’t contained in a Page Builder row.

    Here is how the carousel looks on my end.

  4. 3 months, 24 days ago Performance Inspired

    Thats not the right carousel….Right above that to the right is the TESTIMONIALS carousel and you will see the last square is blank.

  5. 3 months, 24 days ago Aaron Evans Hi, I Work Here

    Thanks for confirming. The Testimonials carousel isn’t powered by a SiteOrigin widget from what I can see. We’re here to help with anything SiteOrigin related. Is the home page perhaps put together using theme options? If so, the theme author would be the best person to assist with troubleshooting the last image being blank.

Replies on this thread are closed. Please create a new thread if you have a question, or purchase a SiteOrigin Premium license if you need one-on-one email support.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More