Home>Support>SiteOrigin Editor not saving or showing content

SiteOrigin Editor not saving or showing content

Just updated the page builder and widget bundle and I am able to see and use the page builder tab but the SiteOrigin Editor (rich text HTML) is not saving the content I put in?

This is our free support forum. Replies can take several days. If you need fast email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 6 years, 1 month ago placemaking

    Please we need help with this, we cannot edit any existing pages that use the SiteOrigin Editor or created new ones because when you publish you lose all the content in that widget!! I deleted and reinstalled the bundle plugin with no difference.

  2. 6 years, 1 month ago placemaking

    This problem still persists. We are not able to put in an content as we need the rich text formatting. Please help.

  3. 6 years, 1 month ago placemaking

    Ended up troubleshooting this with our programmer and we came to the conclusion that it is a conflict with the Robo Gallery plugin. Guess I will try to ask them to contact SiteOrigin to fix the problem?

  4. 6 years, 1 month ago Support Assistants Hi, I Work Here

    Hi placemaking

    So sorry we weren’t able to reply sooner. We’ve recently had several reports of a conflict with Robo Gallery. For the short term, it would be best to find a plugin that doesn’t suffer from the same conflict. Sorry we don’t have better news.

Replies on this thread are closed. Please create a new thread if you have a question, or purchase a SiteOrigin Premium license if you need one-on-one email support.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More