Home>Support>Featured image/thumbnails issue

Featured image/thumbnails issue

Hi guys, first of all thanks for the great theme – I’ve really enjoyed using it for my portfolio site!

In the last week or so, I’ve noticed an image display issue with featured images/thumbnails to other blog posts, all of which display something along the lines of…

Warning: getimagesize() expects parameter 1 to be string, object given in D:Hosting11132131htmlwp-contentthemesprospectfunctionsnative.php on line 95

I’ve updated wordpress and plug-ins, ruled out all the plug-ins by de and re-activating and am unfortunately not finding much advice on the topic online. Is there any chance you could please have a look at what seems to be going wrong here?

Cheers again! Joe

URL: http://catchmercurial.com/home-again/

This is our free support forum. Replies can take several days. If you need fast email support, please purchase a SiteOrigin Premium license.

  1. 5 years, 6 months ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    Hi Joe

    Sorry to hear about the hassle.

    I’m not sure you’re running our Prospect theme. This is what the header of your style.css file looks like:

    /*
    Theme Name: Prospect
    Theme URI: http://wpbusinessbundle.com/themes/prospect/
    Version: 2.0.2
    Author: WP Business Bundle
    Author URI: http://wpbusinessbundle.com/
    */
    

    Hope that helps.

  2. 5 years, 6 months ago Joe Dodgshun

    Hi Andrew, thanks for your reply. Apologies for the mix-up there; it’s indeed another theme called Prospect but from another developer, so I’ll follow up with them!

  3. 5 years, 5 months ago Andrew Misplon Hi, I Work Here

    No problem, hope you get the query resolved.

    All the best.

Replies on this thread are closed. Please create a new thread if you have a question, or purchase a SiteOrigin Premium license if you need one-on-one email support.

Get The Most Out of SiteOrigin with SiteOrigin Premium

Find Out More